Live τώρα    
Χανιά / Συνελήφθη αστυνομικός - Ζήτησε από πολίτη 30.000 ευρώ για να τον βοηθήσει σε διαγωνισμό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χανιά / Συνελήφθη αστυνομικός - Ζήτησε από πολίτη 30.000 ευρώ για να τον βοηθήσει σε διαγωνισμό

Σύλληψη αστυνομικού Χανιά
ΕΡΤ

Χειροπέδες σε αστυνομικό στα Χανιά που ζήτησε από πολίτη το χρηματικό ποσό των 30.00 ευρώ προκειμένου να τον βοηθήσει να κερδίσει πλειοδοτικό διαγωνισμό για μια καντίνα στους Αγίους Αποστόλους.

Ο επιχειρηματίας τον κατήγγειλε στην αστυνομία και συγκεκριμένα στην διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων και τότε ξεκίνησε ενδελεχής έρευνα από τις αρχές.

Στόχος ήταν να ερευνηθεί η δράση του αστυνομικού, με αποτέλεσμα το απόγευμα της Κυριακής, παρουσία εισαγγελέα, να στήνεται ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση, με τον ανώτερο αστυνομικό να συλλαμβάνεται στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία, με σκοπό το φερόμενο θύμα να παραδώσει 8.000 ευρώ στην κατοικία του αστυνομικού.

Τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν μέσα και να συλλάβουν όχι μόνο τον ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας, αλλά και τον γιό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0