Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
ΕΡΤ / O πρώτος εικονικός Έλληνας παρουσιαστής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΡΤ / O πρώτος εικονικός Έλληνας παρουσιαστής

Ερμής - ΕΡΤ
glomex.com

Ο πρώτος AI Έλληνας παρουσιαστής ειδήσεων, προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ΕΡΤ. Το όνομά του είναι «Ερμής» και παρουσίασε το Στούντιο 4, όπου θα διεξαχθεί το debate για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Είναι το στούντιο το οποίο σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει το debate των πολιτικών αρχηγών με συντονιστή τον Γιώργο Κουβαρά» ανέφερε με την άχρωμη και επίπεδη φωνή του.

«Κανονικά θα έπρεπε να κάνει εκείνος αυτή την παρουσίαση αλλά λόγω φόρτου εργασίας επιστράτευσαν εμένα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το μόνο που ζήτησα είναι να κάνω έναν πιλότο εκπομπής. Φαίνεται όμως ότι τους έβαλα ιδέες. Θέλουν λέει, να ακολουθούν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας», είπε στην προσπάθειά του να κάνει και χιούμορ.

«Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την ικανότητα των στελεχών, επιτρέψτε μου να παρουσιάσω εγώ κάποια στοιχεία για το μοναδικό αμιγώς ενημερωτικό κανάλι της χώρας», επισήμεανε ο ΑΙ παρουσιαστής.

Τέλος, αναφέρει: «Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και σας ζητώ να δείξετε κατανόηση για τυχόν λάθη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL