Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
15.3°C19.1°C
3 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
14.6°C19.4°C
1 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.3°C20.0°C
4 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C16.9°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.9°C15.2°C
0 BF 71%
Γεροβασίλη για έξωση Κολοβού / Άδικη απόφαση την εποχή των Πάτσηδων – «Ο καθένας ας πάρει τις ευθύνες του»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γεροβασίλη για έξωση Κολοβού / Άδικη απόφαση την εποχή των Πάτσηδων – «Ο καθένας ας πάρει τις ευθύνες του»

Όλγα Γεροβασίλη έξωση Ιωάννα Κολοβού
(INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Για «υλοποίηση μια πολύ άδικης απόφασης» με τρόπο που παραπέμπει «σε καταδίωξη σκληρά ποινικού ατόμου» κάνει λόγο η Όλγα Γεροβασίλη, σε δήλωσή της για τις απαράδεκτες εικόνες στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού – όπου αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι και την χτύπησαν για να της κάνουν έξωση από το μοναδικό της σπίτι που έχασε σε πλειστηριασμό.

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που βρέθηκε επί τόπου σε ένδειξη συμπαράστασης στη χαμηλοσυνταξιούχο δημοσιογράφο, τόνισε ότι όλα αυτά συνέβησαν ενώ υποτίθεται ότι ζούμε σε ένα κράτος ευνομούμενο, που προστατεύει τα δικαιώματα των ανθρώπων. «Ο καθένας ας πάρει τις ευθύνες του» υπογράμμισε.

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη

«Σήμερα ξετυλίχθηκε μπροστά μας η υλοποίηση μιας πολύ άδικης απόφασης, μιας γυναίκας χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου, που για θέματα υγείας βγήκε νωρίς στη σύνταξη, η οποία έχει ένα χρέος σε κάρτα 10.000 ευρώ. Από τη μια η άδικη απόφαση την εποχή των "Πάτσηδων", την εποχή που τα "κοράκια" έχουν ορμήσει στους αδύναμους συμπολίτες μας. Από την άλλη ο τρόπος εκτέλεσης μια άδικης απόφασης που παραπέμπει σε καταδίωξη σκληρά ποινικού ατόμου. Έσπασαν την πόρτα στις 07:00 το πρωί, μπούκαραν, χτύπησαν τη γυναίκα στο χέρι, δεν της επέτρεπαν να πάει στην τουαλέτα, ξεσηκώθηκε η πολυκατοικία, τα παιδιά που πήγαιναν σχολείο.

Οι μέρες που ζούμε σε ένα κράτος υποτίθεται ευνομούμενο, ένα κράτος που υποτίθεται προστατεύει τα δικαιώματα και των ανθρώπων που πλήττονται και βεβαίως, ο χειρισμός ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της αστυνομίας. Ο καθένας ας πάρει τις ευθύνες του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL