Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
Ιωάννα Κολοβού / Η δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι τη χτύπησαν αστυνομικοί κατά την έξωσή της (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιωάννα Κολοβού / Η δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι τη χτύπησαν αστυνομικοί κατά την έξωσή της (βίντεο)

screenshot

Απαράδεκτες εικόνες εκτυλίσσονται από νωρίς το πρωί στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού στα Άνω Ιλίσια. Όπως η ίδια κατήγγειλε μιλώντας στο OPEN, κατά την επιχείρηση απομάκρυνσής της από το σπίτι της, αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι και την χτύπησαν.

Η δημοσιογράφος έχασε το μοναδικό της σπίτι σε πλειστηριασμό

ΚΟΛΟΒΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μεσημέρι, ύστερα από διαπραγματεύσεις με την αστυνομία για την αναστολή της εκτέλεσης της έξωσης, επανατοποθετήθηκε η πόρτα και επετράπη στην Ιωάννα Κολοβού να μπει στο σπίτι της. Νωρίτερα  αστυνομικοί και δικαστικοί κλητήρες προχώρησαν σε καταγραφή των αντικειμένων που υπάρχουν στο σπίτι. Όπως η ίδια είπε, δεν την άφηναν να είναι παρούσα κατά την καταγραφή των αντικειμένων και της έδωσαν μόνο ένα ρούχο, τις δύο γάτες της και την έβγαλαν έξω από το σπίτι όπου ζει με τον γιό της.

Επί τόπου έσπευσε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να συμπαρασταθεί στη χαμηλοσυνταξιούχο δημοσιογράφο. Σε δηλώσεις της, έκανε λόγο για «πολύ άδικη απόφαση την εποχή των Πάτσηδων» και κάλεσε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Όλγα Γεροβασίλη έξωση Ιωάννα Κολοβού
(INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού βρίσκονται επίσης ο διευθυντής της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσιώτης.

ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ

«Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δήλωσε η δικηγόρος της. Να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος χάνει τη μοναδική της κατοικία για χρέη 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΟΛΟΒΟΥ

Όπως η ίδια έχει δηλώσει ζει με μια σύνταξη 700 ευρώ. Όλους τους προηγούμενους μήνες είχε γίνει και πάλι προσπάθεια απομάκρυνσής της από το σπίτι της, όμως, με τη δυναμική συμμετοχή συναδέλφων της δημοσιογράφων αλλά και την παρουσία εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, η έξωση δεν έγινε ενώ προχώρησαν δικαστικές διαδικασίες για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης.

Να σημειωθεί ότι έγινε προσπάθεια εξόφλησης των χρεών και επαναγορά του σπιτιού από τον νέο ιδιοκτήτη που το αγόρασε μέσω του fund που έκανε τον πλειστηριασμό αλλά χωρίς αποτέλεσμα όπως καταδεικνύει η σημερινή έξωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL