Live τώρα    
Πάτρα / Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της 38χρονη - «Τα βράδια ακούγονται κραυγές»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάτρα / Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της 38χρονη - «Τα βράδια ακούγονται κραυγές»

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
pixabay

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Πατρών από τον επαναλαμβανόμενο ξυλοδαρμό 38χρονης από τον σύντροφό της. Οι γείτονες, μάλιστα, έχουν καταγγείλει πολλές φορές ό, τι συμβαίνει, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Το ζευγάρι μένει στο κέντρο της πόλης, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στα Ψηλά Αλώνια.

Ακούγονται κραυγές

Όπως τόνισε γείτονας του ζευγαριού στο pelop.gr, «έτρωγε ξύλο και από τον πρώην της, είναι πολύ άτυχη αυτή η κοπέλα». Ο ίδιος σημείωσε ότι, συχνά, τα βράδια ακούγονται οι κραυγές της γυναίκας, η οποία απευθυνόμενη στον σύντροφό της, φωνάζει «σταμάτα, θα με σκοτώσεις». Ο άντρας «τη χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ την πετάει πάνω σε τζάμια και πόρτες. Τη σέρνει από τα μαλλιά», δήλωσε γειτόνισσα που μένει ακριβώς απέναντι από το ζευγάρι.

«Το τι έχουν δει τα μάτια μου, δεν περιγράφεται», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μισόγυμνη τη σέρνει και τη χτυπά. Όσο για το στόμα του; Ντρέπομαι να εκστομίσω όσα της λέει».

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κληθεί η Αστυνομία έτσι ώστε να επέμβει, όμως, χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα, με τους γείτονες του ζευγαριού να βρίσκονται σε απόγνωση αφού δεν μπορούν να σώσουν την κοπέλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0