Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.4°C17.6°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.1°C14.9°C
1 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.9°C10.7°C
0 BF 81%
Τρίκαλα / Επνιξαν και πέταξαν κουτάβια στα σκουπίδια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τρίκαλα / Επνιξαν και πέταξαν κουτάβια στα σκουπίδια

πηγή φωτό trikalavoice.gr

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκε πολίτης στα Τρίκαλα όταν άκουσε περίεργους χτύπους από έναν κάδο απορριμμάτων καθώς περνούσε από κοντά του. Σκύβοντας να δει τι προκαλεί τον ήχο ήρθε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα 6 πνιγμένων κουταβιών.

Όπως μεταδίδει το trikalavoice.gr, το πρωί της Τρίτης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ, ο Στέφανος Πιάζας έσκυψε πάνω από κάδο σκουπιδιών να δει τι προκαλεί τους ήχους που άκουσε ενώ περνούσε κοντά από το σημείο. Έτσι βρήκε μέσα στον κάδο ένα τσουβάλι το οποίο ήταν κλεισμένο και δεμένο και διαπίστωσε μία αμυδρά κίνηση. 

Έβγαλε το δεμένο τσουβάλι από τον κάδο, το άνοιξε και αποκαλύφτηκε ότι μέσα σε αυτό βρίσκονταν έξι κουταβάκια. Τα πέντε από αυτά ήταν ήδη νεκρά, ενώ το ένα, που προκαλούσε και το θόρυβο, πάλευε για να παραμείνει στη ζωή.

Ο Στέφανος Πιάζας γνωστοποίησε το θλιβερό και αποτρόπαιο γεγονός στα social media, με την παράκληση να βρεθεί κάποιος να περιθάλψει το ένα και μοναδικό ζωντανό σκυλάκι. 

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία όποιος θανατώνει ή βασανίσει ζώο είναι αντιμέτωπος με κακούργημα και οι προβλεπόμενες ποινές είναι κάθειρξη έως 10 χρόνια και χρηματική ποινή 500 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL