Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.2°C17.9°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.8°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C17.0°C
1 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.2°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
0 BF 72%
Κρήτη / Θύμα άγριας κακοποίησης γνωστή food blogger - Η σοκαριστική φωτογραφία της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη / Θύμα άγριας κακοποίησης γνωστή food blogger - Η σοκαριστική φωτογραφία της

Φωτ: Twitter

Aγρια κακοποίηση υπέστη η food blogger Στεφανία Τζαφέρη, η οποία ζει στην Κρήτη.

Η ίδια δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφία από το παραμορφωμένο πρόσωπό της, με το δεξί της μάτι να έχει μελανιάσει ενώ το μάτι της να έχει πρηστεί και κλείσει.

Μάλιστα, σε ερώτημα χρήστη εάν μπορεί να βοηθήσει κάπως, η food blogger απάντησε πως το έχει καλύψει, προσθέτοντας πως ο μόνος λόγος που το ανέφερε είναι για να υπάρχουν στοιχεία -φοβούμενη ενδεχομένως συγκάλυψη ή νέα δολοφονική επίθεση.

Οι χρήστες του Twitter ξεσηκώθηκαν και της ζήτησαν να καταγγείλει αμέσως τον άνθρωπο που την κακοποίησε. Αρχικά ήταν διστακτική λέγοντας πως απλά... έπεσε και χτύπησε. Τελικά, η Στεφανία βρήκε το κουράγιο που χρειαζόταν και πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει την κακοποίησή της.

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον».

Ταυτόχρονα, ένας λογαριασμός από τα social media με το όνομα «Ferrari», ο οποίος φαίνεται να είναι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής έσπευσε να τη «μαλώσει», λέγοντας ότι: «Ήσουν εναντίον της Χ.Α.; Εσύ που δεν είσαι τίποτα στην ουσία. Τώρα που έφαγες τη βούρτσα από τον αντιφα φλώρο σου, σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;». Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει εντοπιστεί, προσαχθεί ή συλληφθεί ο δράστης της επίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL