Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.7°C19.3°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.1°C14.5°C
1 BF 91%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.0°C17.1°C
4 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
17.7°C19.9°C
0 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
Θεσσαλονίκη / Με τις ευλογίες της Χρυσής Αυγής η επίθεση ακροδεξιών στην αντιφασιστική συγκέντρωση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Με τις ευλογίες της Χρυσής Αυγής η επίθεση ακροδεξιών στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Σταυρούπολη
screenshot

Ανατριχιαστική ανακοίνωση εξέδωσε το «Μέτωπο Νεολαίας» της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, επικροτώντας μαθητές που επιτέθηκαν με μαχαίρια και καδρόνια, σε φοιτητές, έξω από το 1ο - 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ανακοίνωσή στην ιστοσελίδα του ίδιου μορφώματος και ξεπερνώντας ακόμη και τον ναζιστικό του εαυτό, χαιρετίζουν την βίαιη επίθεση στους φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί φωνάζοντας συνθήματα όπως «Λευτεριά στον λαό, θάνατος στον φασισμό».

Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξοργίζει, συγχαίρουν «μαθητές για την δυναμική τους αντίδραση απέναντι στις προκλήσεις και τις απόπειρες καπήλευσης των κινητοποιήσεων τους για αντεθνικούς σκοπούς».

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «συνονθυλεύματα κομμουνιστικών και αναρχικών μορφωμάτων δεν έχουν καμία θέση κοντά στους σχολικούς χώρους, ιδίως όταν με θράσος ανακοινώνουν εκφοβιστικές συγκεντρώσεις εγκαταλείποντας κάθε προσωπείο δήθεν φιλο-μαθητικών αισθημάτων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συγχαίρει τους μαθητές του 1ου-2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για την δυναμική τους αντίδραση απέναντι στις προκλήσεις και τις απόπειρες καπήλευσης των κινητοποιήσεων τους για αντεθνικούς σκοπούς.

Συνονθυλεύματα κομμουνιστικών και αναρχικών μορφωμάτων δεν έχουν καμία θέση κοντά στους σχολικούς χώρους, ιδίως όταν με θράσος ανακοινώνουν εκφοβιστικές συγκεντρώσεις εγκαταλείποντας κάθε προσωπείο δήθεν φιλο-μαθητικών αισθημάτων. Ορθώς λοιπόν η μαθητική κοινότητα της Σταυρούπολης απομάκρυνε τους αριστεριστές συμμορίτες κάνοντας αυτό που η πολιτεία αρνείται να πράξει καλύπτοντας τους χαϊδεμένους της "ταξικούς επαναστάτες"».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL