Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Μητσοτάκης / Lockdown σε μπαρ και νυχτερινή διασκέδαση μέχρι το εμβόλιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μητσοτάκης / Lockdown σε μπαρ και νυχτερινή διασκέδαση μέχρι το εμβόλιο

Αθήνα το βράδυ εν μέσω lockdown
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Το λουκέτο στα μπαρ αλλά και σε όλα τα επαγγέλματα και επιχειρήσεις που έχουν σχέση με την νυχτερινή διασκέδαση φαίνεται ότι θα μείνει για αρκετό καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν έρθει το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό.

Μιλώντας στο 31ου Greek Economic Summit ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Στην περίπτωση της Ελλάδας, ελπίζω πως πήραμε το μάθημά μας. Καθώς τα πήγαμε εξαιρετικά καλά στην πρώτη φάση, νομίζω πως χαλαρώσαμε ελαφρά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τώρα βλέπουμε τις συνέπειες αυτού του εφησυχασμού. Οπότε, ελπίζω πως καθώς βγαίνουμε από το δεύτερο lockdown, θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί.

Αλλά πάλι χρειάζεται να γνωρίζουμε το γεγονός πως ορισμένες οικονομικές δραστηριότητες δεν θα λειτουργήσουν ώσπου να έχουμε το εμβόλιο, όπως η νυχτερινή διασκέδαση, τα μπαρ και η μεταμεσονύχτια διασκέδαση. Δεν μπορούμε να έχουμε συνωστισμό ανθρώπων σε μπαρ ώσπου να διαθέτουμε το εμβόλιο».

Αναφορικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου, ο Κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι αυτό θα γίνει με συγκεκριμένους περιορισμούς που θα ισχύουν μέχρι να έρθει το εμβόλιο.

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι θα παραμείνουν κλειστά για όσο διάστημα κρίνουν οι ειδικοί.

https://youtu.be/mvmFJfn7pgU?t=3530

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL