Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Κορωνοϊός / Kρούσματα στο Γηροκομείο Λάρισας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Kρούσματα στο Γηροκομείο Λάρισας

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Τέσσερα κρούσματα εντοπίστηκαν στο Δημοτικό Γηροκομείο της Λάρισας, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθούν νέα τεστ σε προσωπικό και όλους τους φιλοξενούμενους.

Το Γηροκομείο της Λάρισας σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως από το Φεβρουάριο και πριν την έναρξη της πανδημίας, τηρεί με αυστηρή προσήλωση όλα τα σχετικά μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Μεταξύ των μέτρων προστασίας, περιλαμβάνεται η κατάργηση του επισκεπτηρίου για τους φιλοξενούμενος στο ίδρυμα, η θερμομέτρηση όλου του προσωπικού κατά τη είσοδο τους στο χώρο εργασίας, ενώ έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό και οι συναθροίσεις των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων εντός του Ιδρύματος.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι έχουν υποβληθεί επανειλημμένα και σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε μοριακά τεστ για το νέο κορονοϊό, είτε με ευθύνη του ΕΟΔΥ, είτε σε συνεργασία με ιδιωτικά εργαστήρια της Λάρισας.

Την περασμένη εβδομάδα και στο πλαίσιο των τακτικών τεστ, εντοπίστηκαν 4 κρούσματα, τα οποία διαχειρίζεται η διεύθυνση του Γηροκομείου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Αύριο Δευτέρα, ο ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει νέα τεστ σε όλους τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό.

Η διεύθυνση του Γηροκομείου συνεχίζει να τηρεί με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα και βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις υγειονομικές αρχές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL