Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C15.8°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C17.6°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.1°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
3 BF 55%
Δίκη Χρυσής Αυγής / Συγκέντρωση έξω από το εφετείο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δίκη Χρυσής Αυγής / Συγκέντρωση έξω από το εφετείο

συγκέντρωση διαμαρτυρίας εφετειο φύσσας χρυσή αυγή
Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο την ημέρα ανάγνωσης της απόφασης για τη δράση της Χρυσής Αυγής EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Σε αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο καλούν στις 10:00 η καμπάνια «Δεν είναι αθώοι», ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά, το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, το Ξεκίνημα, η Συνάντηση για μια αντικαπιταλιστική διεθνιστική Αριστερά και η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ίδιοι ζητώντας να ανατραπεί η εισαγγελική πρόταση για αναστολή των ποινών των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών, ξεκαθαρίζουν ότι «σκοπεύουμε να ξανακαλέσουμε την μέρα και ώρα της απόφασης».

«Η καταδίκη των φασιστών δεν αρκεί! Οι ναζί εγκληματίες πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή για τα εγκλήματά τους.Κόντρα σε εισαγγελικές προτάσεις που ήθελαν αγωνιστές/τριες του κινήματος κι αθώους ανθρώπους (Θεοφίλου, Ηριάννα) στις φυλακές και τώρα τους ναζί στο σπίτι τους ελεύθερους, εμείς θα πούμε την τελευταία λέξη», τονίζει στο κάλεσμά της η πρωτοβουλία «Δεν είναι αθώοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL