Live τώρα    
Ντόναλντ Τραμπ / Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση αρθρογράφου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ντόναλντ Τραμπ / Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση αρθρογράφου

ΤΡΑΜΠ ΒΗΜΑ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ

Ένοχος κρίθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για τη σεξουαλική κακοποίηση της E. Jean Carroll πριν από 27 χρόνια, σε δοκιμαστήρια πολυκαταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η ετυμηγορία των ενόρκων σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, χαρακτηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, ως «σεξουαλικό αρπακτικό».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, θα υποστεί οικονομικές κυρώσεις, καθώς δικάστηκε σε αστικό και όχι ποινικό δικαστήριο.

Οι ένορκοι κατέληξαν ότι ο Τραμπ δεν βίασε την αθρογράφο, ωστόσο κρίθηκε ένοχος για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Στο θύμα επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους περίπου 5 εκατομμυρίων δολαρίων, από τα οποία τα 2 αφορούν στην κακοποίησή της και τα άλλα τρία τη δυσφήμιση, καθώς ο κακοποιητής χαρακτήρισε «ψεύτρα» το θύμα του και τους ισχυρισμούς της «απάτη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0