Στελεχώθηκε το Τακτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο πλέον απαρτίζεται από αρεοπαγίτες δικαστικούς, παρά τις αρχικές ενστάσεις της Ομοσπονδίας. Στο πλαίσιο του νέου αθλητικού νομοσχεδίου του Σταύρου Κοντονή αποφασίστηκε να αλλάξει η δομή του συγκεκριμένου οργάνου, που μέχρι τότε απαρτιζόταν από συνταξιούχους δικαστικούς.
Ο καινούργιος νόμος προβλέπει τακτικούς δικαστές, ωστόσο η ΕΠΟ όρισε στις αρχές καλοκαιριού τα μέλη του τακτικού δικαστηρίου από τη λίστα δικαστών που είχε στα χέρια της και από την οποία στελεχώθηκαν και τα πρωτοβάθμια πειθαρχικά όργανα σε Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ, καθώς και οι υπόλοιπες επιτροπές της Ομοσπονδίας.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Στ. Κοντονής ζήτησε τη στελέχωση με αρεοπαγίτες δικαστές, κάτι που τελικά έγινε: Πρόεδρος ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλαματιανός και αναπληρωτής ο Δημήτριος Γεωργάς. Τακτικά μέλη ορίστηκαν οι πρόεδροι Εφετών Γεώργιος Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Μπαλντάς και αναπληρωματικό μέλος ο Ανδρέας Παπαδημητρίου.