Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
Μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας της ΑΥΓΗΣ και του Κόκκινου στο Σπούτνικ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας της ΑΥΓΗΣ και του Κόκκινου στο Σπούτνικ (Video)

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, βουλευτές και βουλεύτριες, ιστορικά στελέχη της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ τίμησαν με την παρουσία τους και τα ζεστά τους λόγια την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν τα Μέσα της Αριστεράς σε δύσκολους καιρούς για την ενημέρωση.

"Η ΑΥΓΗ διεκδικεί να είναι ένα οργανικό κομμάτι του μετώπου της ελληνικής κοινωνίας για δικαιοσύνη, δημοκρατικά δικαιώματα, το περιβάλλον και την συγκρότηση μιας κοινωνίας πιο αριστερής. Είναι μία δύσκολη περίοδος για τις εφημερίδες και για μας. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε και επιμένουμε γιατί η ΑΥΓΗ είναι ένα οργανικό κομμάτι της Αριστεράς. Διαβάστε, διαδώστε την εφημερίδα γιατί χωρίς την ΑΥΓΗ η εικόνα θα ήταν εντελώς διαφορετική. Θα συνεχίσουμε έτσι" σημείωσε στον χαιρετισμό του ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ, Άγγελος Τσέκερης.

Την πίτα έκοψε ο διευθύνων Σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ, Δημήτρης Στούμπος μαζί με την πρόεδρο του Δ.Σ. της ΑΥΓΗΣ και του Κόκκινου, Νατάσσα Θεοδωρακοπούλου καθώς και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ρ/δ «στο Κόκκινο», Κώστα Νικόλτσιο. Το κομμάτι για την εφημερίδα Η ΑΥΓΗ πήρε ο διευθυντής της, Άγγελος Τσέκερης, για το ραδιόφωνο «στο Κόκκινο», ο διευθυντής του Νίκος Σβέρκος, για το site της ΑΥΓΗΣ, το avgi.gr, η Κατερίνα Μπρέγιαννη, για τους εργαζόμενους της ΑΥΓΗΣ η Κάκη Μπαλή, για τους εργαζόμενους του Κόκκινου, ο Παντελής Νταβανέλος, για το Left.gr, ο Χρήστος Σίμος, και για την εφημερίδα «Η ΕΠΟΧΗ» ο Μπάμπης Κοβάνης.

Το πάρτι της ΑΥΓΗΣ και του Κόκκινου τίμησαν με την παρουσία τους ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ,  Πάνος Σκουρλέτης, ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, οι βουλευτές και βουλεύτριες: Νίκος Φίλης, Γιάννης Ραγκούσης, Ραλλία Χρηστίδου, Χαρά Καφαντάρη, Θεανώ Φωτίου, Θοδωρής Δρίτσας, Γιάννης Μπαλάφας, Πάνος Σκουρολιάκος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Γιώργος Βαρεμένος, Κώστας Ζαχαριάδης, ο τέως γραμματέας και αν. υπουργός Άμυνας, Πάνος Ρήγας, η τ. βουλεύτρια, Τασία Χριστοδουλοπούλου, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μίμης Δαρειώτης, η υπεύθυνη τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, Ράνια Σβίγκου, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Νίκος Μπίστης, ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Σταύρος Καπάκος, ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Νάσος Ηλιόπουλος, ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Αλεξίου, η τ. διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, η ηθοποιός, τ. βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου.

Το φλουρί έπεσε στην τέως αντιπεριφερειαρχή Kεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου.

Περίσσεψαν οι ευχές, τα χαμόγελα αισιοδοξίας και τα θερμά λόγια υποστήριξης που ακούστηκαν για την ΑΥΓΗ και το Κόκκινο στον δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά, υπηρετώντας την ποιοτική ενημέρωση γέμισαν με αισιοδοξία τις καρδιές όλων για ένα μέλλον που τα μέσα της Αριστεράς, θα πρωτοστατούν όπως πάντα κάνουν, στους αγώνες του λαού μας. Ενδεικτικό στοιχείο που υπογραμμίστηκε με πολύ θετικά λόγια ήταν η σημαντική άνοδος της επισκεψιμότητας του site της ΑΥΓΗΣ, αυξημένη κατά 72% τα δύο τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Π. Σκουρλέτης: Η ΑΥΓΗ και το Κόκκινο αποτελούν μια όαση στο μιντιακό τοπίο (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL