Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Π. Σκουρλέτης: Η ΑΥΓΗ και το Κόκκινο αποτελούν μια όαση στο μιντιακό τοπίο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Σκουρλέτης: Η ΑΥΓΗ και το Κόκκινο αποτελούν μια όαση στο μιντιακό τοπίο (Video)

Πιο συγκεκριμένα ο Πάνος Σκουρλέτης στο Σπούτνικ ανέφερε: «Στον πυρήνα της Δημοκρατίας είναι το θέμα της πλουραλιστικής ενημέρωσης και είναι αυτό που λείπει. Η έλλειψή του δηλητηριάζει τους κανόνες της ίδιας της Δημοκρατίας. Κατά συνέπεια αυτό που κάνουν όλοι και όλες που δουλεύουν σε αυτά τα Μέσα έχει διπλή αξία για τα ίδια τα Μέσα και για την υπεράσπιση του πλουραλισμού, της Δημοκρατίας, της πολυφωνίας, της αντίληψης εκείνων των Μέσων που είναι για να ενημερώνουν και όχι να χειραγωγούν.

Γυρνάμε όλοι την Ελλάδα και μας ρωτάνε τι θα κάνετε για την ενημέρωση; Να πάρουν ένα φύλλο της ΑΥΓΗΣ και να καρφωθεί η βελόνα στο Κόκκινο, εμείς αυτό τους λέμε».

«Πραγματικά λυπάμαι τους αναγνώστες που διαβάζοντας τα ρεπορτάζ που αναφέρονται στο ΣΥΡΙΖΑ και τις συζητήσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται. Είναι πράγματι μια πολύ δύσκολη εξίσωση. Να λοιπόν ένας λόγος και άλλος ένας τρόπος αν θέλουμε να ενημερωνόμαστε, να ενημερωνόμαστε και από την ΑΥΓΗ και το Κόκκινο. Μια και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο κορμός της ευρύτερης αριστερής, δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, η ΑΥΓΗ και το Κόκκινο θα πρέπει να είναι η εφημερίδα και το ραδιόφωνο αυτής της Αριστεράς και της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης και σε αυτό μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι».

Κατ. Μπρ.

https://twitter.com/pskourl/status/1223704178532454403?ref_src=twsrc^tfw

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας της ΑΥΓΗΣ και του Κόκκινου στο Σπούτνικ (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL