Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Δ. Βέττας: «Η τελευταία ζαριά της Ν.Δ.», εκτός ορίων ο Μ. Λαζαρίδης επιτέθηκε και στην ΕΡΤ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Βέττας: «Η τελευταία ζαριά της Ν.Δ.», εκτός ορίων ο Μ. Λαζαρίδης επιτέθηκε και στην ΕΡΤ (Video)

Κατέφυγε γι άλλη μια φορά, στον εύκολο δρόμο των ύβρεων που συχνά επιλέγουν στελέχη της Ν.Δ. τόσο κατά των πολιτικών στελεχών όσο και κατά των δημοσιογράφων της ΕΡΤ αλλά και των επιλογών του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης.

Με βολές κατά της ΕΡΤ για ρεπορτάζ, αναφορικά με τον αρχηγό της Ν.Δ. επιτέθηκε ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας για τα "πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου", ενώ ενοχλήθηκε και από δημοσκοπήσεις που έδειξε η ΕΡΤ οι οποίες ευνοούν το ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέθηκε κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων σχολιαστών της ΕΡΤ αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως εννοεί η Ν.Δ. την ελευθερία του λόγου και την πολυφωνία την οποία επικαλείται ιδεολογικώς επιλεκτικά.

«Η τελευταία ζαριά της Ν.Δ.» είναι αυτή η ένταση των στελεχών της, «παίζουν τα ρέστα τους» σχολίασε ο κ. Βέττας, ενώ νωρίτερα υπενθύμισε στον Μ. Λαζαρίδη, ότι ο κόσμος αξιολόγησε τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ στις αρνητικά στις εκλογές όχι γιατί δεν τα κατάφεραν σε κάτι που ανέλαβαν αλλά ως «διεφθαρμένους». 

«Ως ανθρώπους που κατασπατάλησαν και έφαγαν το δημόσιο χρήμα». «Έχουν τη χειρότερη θέση στη μνήμη του πολίτη» συνέχισε ο κ. Βέττας προσθέτοντας ότι «ο κόσμος δεν θα ξαναγυρίσει στη λήθη και το παρελθόν του, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να χάσει από τον κ. Μητσοτάκη».

Θ. Παπαχριστόπουλος: "Σας έχει πάρει από τη μύτη ο Άδωνις"

Όταν ο κ. Λαζαρίδης αντιπολιτεύτηκε στη γραμμή του Άδωνι Γεωργιάδη, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Γαλλία ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε κάτι που καθόλου δεν ήθελε να ακούσει κάνοντάς τον να χάσει τελείως την ψυχραιμία του, αφού τόλμησε να θίξει δημόσια τις εσωτερικές αντιθέσεις και «τα εσωκομματικά» της Ν.Δ.

«Η μισή σας κοινοβουλευτική δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη» η μισή σας κοινοβουλευτική ομάδα γελάει με αυτή την αντιπολίτευση, σας έχει πάρει από τη μύτη ο Άδωνις και σας πηγαίνει, σε άσχημους δρόμους σας οδηγεί».

Εκτός ορίων βγήκε ο Μακάριος Λαζαρίδης: «Δεν ανήκετε στη Ν.Δ. δεν θα έχετε άποψη για τη Ν.Δ.» «δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε κριτική», «είστε άθλιοι, να ντρέπεστε». «Το κόμιλ φο τελείωσε».

Άμεση ήταν η αντίδραση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που σε ανακοίνωσή του, για την επίθεση του Μ. Λαζαρίδη στην ΕΡΤ σημειώνει "την ενόχληση της Ν.Δ. κάθε φορά που δημοσιοποιούνται σκάνδαλα που την αφορούν" και αναφέρεται στο πόθεν έσχες της συζύγου του Κ. Μητσοτάκης όπως και το θέμα για το ένταλμα έκδοσης του Μ. Χριστοφοράκου που σχεδόν όλα τα κανάλια το απέκρυψαν.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

ΕΡΤ προς ΝΔ: Η στοχοποίηση δημοσιογράφων δεν ωφελεί τη δημοκρατία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL