Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
ΕΡΤ προς ΝΔ: Η στοχοποίηση δημοσιογράφων δεν ωφελεί τη δημοκρατία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΡΤ προς ΝΔ: Η στοχοποίηση δημοσιογράφων δεν ωφελεί τη δημοκρατία

Απάντηση στη ΝΔ με αφορμή τα όσα ελέχθησαν από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Μακάριο Λαζαρίδη, καλεσμένο στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης "Πρωινή Ζώνη", δίνει η ΕΡΤ.

«Τα στούντιο της ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΡΤ φιλοξενούν εκπροσώπους όλων των πολιτικών χώρων, χωρίς περιορισμούς και λογοκρισία. Η ΕΡΤ εγγυάται ότι οι προσκεκλημένοι μπορούν και θα μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, ακόμα και αν αυτή στρέφεται εναντίον της ΕΡΤ. Η στοχοποίηση δημοσιογράφων, σε κάθε περίπτωση, δεν ωφελεί τη δημοκρατία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μ. Λαζαρίδης κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκπομπής είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον της ΕΡΤ και των δημοσιογράφων, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Το comme-il-faut της Νέας Δημοκρατίας τελείωσε. Δεν θα μας υβρίζετε κύριε κι εμείς θα καθόμαστε να κοιτάμε, και για τα πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου».

Στις διευκρινίσεις που ζήτησαν οι δημοσιογράφοι από τον κ. Λαζαρίδη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είπε: «Επειδή με προκαλείτε πρέπει να σας πω, χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είχε χρόνο για την αθλιότητα του κ. Βαξεβάνη, του κ. Καλογρίτσα, του κ. Παππά και του κ. Τσίπρα που θίγουν την προσωπική ζωή του προέδρου της ΝΔ, δεν είχε χρόνο για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Αυτή είναι η ΕΡΤ», προσθέτοντας ότι «η ΕΡΤ δεν παίζει τις δημοσκοπήσεις στις οποίες προηγείται η ΝΔ και δίνει εκπομπή στην Κατερίνα Ακριβοπούλου που υβρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL