Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Ραγκούσης: Προσπάθεια κουκουλώματος του σκανδάλου Novartis με αυτό της "σκευωρίας" (Video)

Μερικές πολύ απλές αλήθειες είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης στους βουλευτές της Ν.Δ. κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο.

«Aν στα χέρια σας έρθει ένα έγγραφο από το FBI και θα αφορά ανθρώπους που έχουν δεχθεί να συμμετέχουν ως προστατευόμενοι μάρτυρες στην διερεύνηση ενός παγκόσμιου σκανδάλου και οι οποίοι θα καταλόγιζαν ενδεχομένως σε οποιονδήποτε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά που καταλογίστηκαν και υπάρχουν στα έγγραφα της δικογραφίας χωρίς κανένα δισταγμό θα προχωρούσατε στις διαδικασίες που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τους νόμους και η υπόθεση θα είχε οδηγηθεί εκεί που τελικά οδηγήθηκε, στον φυσικό δικαστή» υποστήριξε ο Γ. Ραγκούσης.

«Αδιαμφισβήτητα υπαρκτό το σκάνδαλο Novartis. Ποιος μπορεί να πάρει την ευθύνη για την μη διερεύνησή του;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε το σκάνδαλο αυτό ως το πιο απάνθρωπο, το οποίο «θα αποτελεί μια έντονη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην προοδευτική και συντηρητική παράταξη. Η προοδευτική Ελλάδα δεν θέλει να αφήνει στην σκιά τέτοιων υποθέσεων και ενδεχόμενων ευθυνών κανένα στο απυρόβλητο. Η προσπάθεια κουκουλώματος ανήκει στην συντηρητική παράταξη και την ζούμε σήμερα μέσα από το σκάνδαλο της δήθεν σκευωρίας, δηλαδή το σκάνδαλο που θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια χώρα που δεν θα υπάρχει ούτε Δικαιοσύνη, ούτε κράτος Δικαίου».

Kατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Είμαστε μια ωραία ατΜΜΕσφαιρα

Αξίζει να θυμηθεί κάποιος πώς ήταν το κλίμα στα ΜΜΕ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μια συνεχής κραυγή αγωνίας για οτιδήποτε, από επιχειρήσεις που υπερφορολογούνται και την επιχειρηματικότητα που καταδιώκεται μέχρι υπουργούς που καπνίζουν και αργόμισθους μετακλητούς...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις