Ο Παύλος Σιδηρόπουλος σχημάτισε το 1979 την μπάντα που έκτοτε θα τον συνόδευε τόσο στις ηχογραφήσεις όσο και στις συναυλίες του και της έδωσε το όνομα Απροσάρμοστοι. Η βασική σύνθεση τους περιλάμβανε τους κιθαρίστες Οδυσσέα Γαλανάκη και Βασίλη Πετρίδη, τον μπασίστα Αλέκο Αράπη και τον ντράμερ Κυριάκο Δαρίβα αλλά κατά καιρούς υπήρξαν μέλη τους αρκετοί άλλοι μουσικοί του ελληνικού ροκ και στην τελευταία περίοδο τους προστέθηκε ως μόνιμο μέλος ο κιμπορντίστας Λουκάς Γκέκας. Μετά από την κυκλοφορία τεσσάρων δίσκων με τον Παύλο Σιδηρόπουλο το αναμενόμενο ήταν ότι ο θάνατος του το 1990 θα συνεπαγόταν και το τέλος τους αλλά αυτό δεν συνέβη. Ουσιαστικά οι Απροσάρμοστοι δεν διαλύθηκαν ποτέ αν και φυσικά τα μέλη τους είχαν και άλλες δραστηριότητες ως επαγγελματίες μουσικοί. Πριν από όλα κρατούσαν τα τραγούδια και το πνεύμα του ηγέτη τους ζωντανά με τη συναυλία τους κάθε χρόνο στην επέτειο του θανάτου του, στις 6 Δεκεμβρίου. Για ένα διάστημα το βαρύ έργο της αντικατάστασης του Παύλου Σιδηρόπουλου είχε αναλάβει ο μετέπειτα γνωστός και εξαίρετος rock ερμηνευτής και τραγουδοποιός Γιώργος Δημητριάδης, τον πρώτο καιρό που είχε μετοικήσει από τη γενέθλια πόλη του Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αργότερα υπήρξε και ένα album με τραγούδια που δεν είχαν προλάβει να ηχογραφήσουν με τον Παύλο Σιδηρόπουλο και τίτλο «Άντε Και Καλή Τύχη».
Η δεύτερη απώλεια που βίωσαν οι Απροσάρμοστοι μετά από εκείνη του αρχηγού και ιδρυτή τους ήταν ενός από τους δύο κιθαρίστες του γκρουπ, του Βασίλη Πετρίδη, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2004 και αρκετά χρόνια αργότερα ακολούθησε αυτή του ντράμερ Κυριάκου Δαρίβα. Παράδοξα όμως όχι μόνο δεν πτόησαν ή κατέβαλλαν το γκρουπ αλλά αντίθετα έγιναν αφορμή για τον πρώτο καθαρά δικό τους δίσκο. Αυτός είναι το album «Ηλεκτρικό Άγχος» που κυκλοφόρησε στο τέλος Μαΐου και περιλαμβάνει εννέα τραγούδια τα οποία στην πλειονότητα τους άφησε πίσω του ο Βασίλης Πετρίδης, όχι μόνο δεξιοτέχνης κιθαρίστας αλλά και πολύ ευφυής μουσικός. Τα εναπομείναντα ιδρυτικά μέλη, τον Οδυσσέα Γαλανάκη και τον Αλέκο Αράπη, συμπληρώνουν πλέον ο τραγουδιστής Ηλίας Δήμας, ο κιθαρίστας Στέργιος Δήμπας, ο κιμπορντίστας Γιώργος Θεοδωρόπουλος και ο ντράμερ Βασίλης Κασκαμπάς.
Η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι αυτά τα τραγούδια του Βασίλη Πετρίδη μπορεί να διαθέτουν το γνωστό «κλασικό» ροκ ύφος του συγκροτήματος αλλά, τόσο συνθετικά όσο και ενορχηστρωτικά/ηχητικά, συχνά ξαφνιάζουν με απρόσμενα ή και ανανεωτικά στοιχεία. Από αυτά που ερμηνεύει επαρκέστατα ο Ηλίας Δήμας ξεχωρίζουν τα «Τι Περιμένεις» και «Τι Αξίζει». Ο Γιώργος Δημητριάδης γνωρίζει προφανώς πολύ καλά τόσο το ύφος αλλά και το πνεύμα του Παύλου Σιδηρόπουλου όσο και τη «χημεία» της μπάντας και έτσι ερμηνεύει ιδανικά δύο τραγούδια, πρώτιστα το ομότιτλο που φέρνει στο νου τις πιο ανατρεπτικές στιγμές του Σιδηρόπουλου ενώ το «Όλα Αύριο Πάλι» είναι πιο κοντά στην τυπική γραφή της κορυφαίας προσωπικότητας του ελληνικού ροκ. Ο Μιχάλης Σκαράκης, μέλος των Magic De Spell, ερμηνεύει θαυμάσια το πολύ καλό αλλά και υποβλητικό «Υπόγειος Σιδηρόδρομος», το ίδιο ισχύει και για την ηγετική προσωπικότητα του γκρουπ Υπόγεια Ρεύματα, τον Γρηγόρη Κλιούμη, στο πιο χαμηλών τόνων αλλά και ενδοσκοπικό «Ούτε Μια Μέρα» ενώ τέλος ο Μάριος Ψαριανός ερμηνεύει το «Το Στολίδι».
Σε όλη την διάρκεια του album οι Απροσάρμοστοι παίζουν πιο ώριμα και ευρηματικά και σε υψηλότερο επίπεδο από ποτέ. Αν μπορούσε να το ακούσει ο Παύλος σίγουρα θα αναφωνούσε με εκείνο το πάντα λίγο σαρκαστικό χαμόγελο στο πρόσωπο του «μπράβο ρε μάγκες»!