Live τώρα    
Αρβανίτης για πόλεμο / Τραμπ - Νετανιάχου επέλεξαν να βάλουν φωτιά στη Μέση Ανατολή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αρβανίτης για πόλεμο / Τραμπ - Νετανιάχου επέλεξαν να βάλουν φωτιά στη Μέση Ανατολή

Κώστας Αρβανίτης
europa.eu

Επισημαίνοντας πως "οι λαοί αποφασίζουν για το μέλλον τους", ο αντιπρόεδρος της Left και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κώστας Αρβανίτης επέκρινε την αμερικανοϊσραηλινλή επίθεση («στόχος τους δεν είναι η απελευθέρωση του ιρανικού λαού αλλά τα συμφέροντα του αμερικανικού κεφαλαίου στην περιοχή») και την απουσία της Ε.Ε. από το διπλωματικό πεδίο, υπογραμμίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρξει καμία εμπλοκή της Ελλάδας.

Η ανάρτηση του Κώστα Αρβανίτη

Σήμερα, ο Τραμπ και ο Νετανιάχου επέλεξαν να βάλουν φωτιά στη Μέση Ανατολή. Ο στόχος τους δεν είναι η απελευθέρωση του ιρανικού λαού αλλά τα συμφέροντα του αμερικανικού κεφαλαίου στην περιοχή.

Οι λαοί αποφασίζουν για το μέλλον τους. Το αυταρχικό καθεστώς της Τεχεράνης ευθύνεται για την ατελείωτη καταπίεση του ιρανικού λαού αλλά η ανατροπή του ως άλλοθι, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο, θα φέρει περισσότερο χάος, αποσταθεροποίηση και βία. Το παρελθόν των αμερικανικών ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων το έχει αποδείξει. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απουσιάζει από το διπλωματικό πεδίο και ανέχεται τις εξελίξεις. Θα πληρώσει, όμως, τις συνέπειες μιας ακόμη κρίσης που δεν απέτρεψε και εκ των υστέρων θα κατηγορεί πάλι τα θύματα. 

Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στα επικίνδυνα τυχοδιωκτικά παιχνίδια των ΗΠΑ.
@SYRIZAEP @Left_EU

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0