Live τώρα    
Σωκράτης Φάμελλος για Θεοφάνια / Η φετινή χρονιά να είναι χρονιά αναγέννησης της πατρίδας μας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σωκράτης Φάμελλος για Θεοφάνια / Η φετινή χρονιά να είναι χρονιά αναγέννησης της πατρίδας μας

Ο Σωκράτης Φάμελλος στον εορτασμό των Θεοφανίων στη Θεσσαλονίκη
(Γ.Τ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ)

«Η γιορτή των Θεοφανίων είναι μία γιορτή πρώτα απ’ όλα αναγέννησης. Κι αυτό εύχομαι να είναι και η φετινή χρονιά. Μια χρονιά αναγέννησης της πατρίδας μας. Αλλά και μια χρονιά του φωτός και της φώτισης. Το φως να μας δίνει δύναμη για να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερες τις ζωές μας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων στον Α' προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Στη δήλωσή του για την ημέρα των Θεοφανίων ο κ. Φάμελλος πρόσθεσε για τη Θεσσαλονίκη «να κάνουμε (σ.σ. την πόλη) πραγματικά Μητρόπολη των Βαλκανίων. Και το λιμάνι της και η πόλη μας να είναι κέντρο του εμπορίου και να είναι κέντρο της προόδου και της ασφάλειας. Γιατί έτσι, με τη συνεργασία, δομείται η ασφάλεια και όχι με αυτόκλητους σερίφηδες».

Ο Σωκράτης Φάμελλος στον εορτασμό των Θεοφανίων στη Θεσσαλονίκη
(Γ.Τ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ)
Ο Σωκράτης Φάμελλος στον εορτασμό των Θεοφανίων στη Θεσσαλονίκη
(Γ.Τ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ)

Ολόκληρη η δήλωση του Σωκράτη Φάμελλου:

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες απανταχού της γης.

Η γιορτή των Θεοφανίων είναι μια γιορτή πρώτα απ’ όλα αναγέννησης. Και αυτό εύχομαι να είναι και η φετινή χρονιά. Μια χρονιά αναγέννησης της πατρίδας μας.

Αλλά να είναι και μια χρονιά του φωτός και της φώτισης.

Το φως να μας δίνει δύναμη για να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερες τις ζωές μας.

Να μη συζητάμε μόνο για προβλήματα, για αρνήσεις, για αντιθέσεις, να μη συζητάμε για πολέμους και για συρράξεις.

Να έχουμε μια χρονιά ειρήνης και να έχουμε δύναμη.

Και εδώ στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στον Θερμαϊκό κόλπο, να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη πραγματικά Μητρόπολη των Βαλκανίων. Και το λιμάνι της και η πόλη μας να είναι κέντρο του εμπορίου και να είναι κέντρο της προόδου και της ασφάλειας.

Γιατί έτσι, με τη συνεργασία, δομείται η ασφάλεια και όχι με αυτόκλητους σερίφηδες.

Καλή χρονιά, καλή φώτιση.

Ο Σωκράτης Φάμελλος στον εορτασμό των Θεοφανίων στη Θεσσαλονίκη
(Γ.Τ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0