Κάλεσμα για τη συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Επανεκκίνησης κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Φάμελλος σημειώνοντας ότι αυτή αποτελεί αύριο το πρώτο βήμα για την αναγέννηση του κόμματος.
Με τη συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Επανεκκίνησης κάνουμε αύριο το πρώτο βήμα για την αναγέννηση του, σημειώνει με νόημα ο πρόεδρος του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος.
Η συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Επανεκκίνησης, όπως επισημαίνει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα συντελέσει «για να υπάρξει Προοδευτική Προοπτική στην χώρα, απέναντι στα αδιέξοδα της κυβέρνησης της ΝΔ.
Aναλυτικά η ανάρτηση
Αύριο κάνουμε το πρώτο βήμα για την αναγέννηση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με τη συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπή Επανεκκίνησης.
Για να υπάρξει Προοδευτική Προοπτική στην χώρα, απέναντι στα αδιέξοδα της κυβέρνησης της ΝΔ.
Σας περιμένουμε στις 18:30
στο Wyndham Hotel (στάση Μεταξουργείο).
Για έναν ομορφότερο και δικαιότερο κόσμο.
Για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Για περισσότερη Δικαιοσύνη, Δημοκρατία, Ασφάλεια και Διαφάνεια.
Με έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.