Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.8°C25.1°C
2 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.7°C23.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
20.5°C21.0°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.4°C24.4°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
21.4°C21.4°C
2 BF 52%
Άδωνις Γεωργιάδης / Ειρωνείες αντί συγγνώμης για τον χυδαίο χαρακτηρισμό «μάπας» στον Στέφανο Κασσελάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άδωνις Γεωργιάδης / Ειρωνείες αντί συγγνώμης για τον χυδαίο χαρακτηρισμό «μάπας» στον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
(INTIME NEWS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ)

Με μια εκ νέου προκλητική δήλωση επέλεξε να τα μαζέψει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον χυδαίο χαρακτηρισμό «μάπας», που απηύθυνε στον Στέφανο Κασσελάκη. Μετά την απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την έντονη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Υγείας και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη επανέρχεται επιχειρώντας να πείσει ότι η τοξικότητα και η λάσπη που έριξε ήταν «λάθος». Κι αυτό όμως το κάνει με ειρωνείες.

«Εσείς που είστε αλάνθαστος δεν αντιλαμβάνεστε ότι εμείς οι κοινοί θνητοί κάνουμε ενίοτε και λάθη…» γράφει χαρακτηριστικά ο Αδ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, κάτω από εκείνη του Στέφανου Κασσελάκη που τον έβαλε στη θέση του ευχαριστώντας τον γιατί με αυτά που λέει θυμίζει σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης.

Ξεκινώντας την ανάρτηση με τη λέξη «Αγαπητέ» σε εισαγωγικά και συνεχίζοντας να δείχνει το πραγματικό του ήθος, ο υπουργός Υγείας εμφανίζεται και θιγμένος, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δήθεν συνειδητά ψέματα.

«Ποτέ δεν αποκάλεσα “κάφρους” του υγειονομικούς γενικά (τους οποίους πάντα υπερασπίζομαι) αλλά μερικούς παρισταμένους συνδικαλιστές» δικαιολογείται για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στην τελετή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης.

«Τα χειρουργεία στο Παίδων, εάν πράγματι ανησυχείτε για αυτά, εκτιμώ ότι δεν θα σταματήσουν καθώς το Υπουργείο έχει κάνει όλα όσα μπορούν να γίνουν και οι ιατροί θα το αναγνωρίσουν» υποστηρίζει ακόμη, αγνοώντας για άλλη μια φορά την αγωνία των γιατρών που εργάζοντες σε συνθήκες υπερεφημέρευσης εξοντωτικές, με αποτέλεσμα από 1η Ιουνίου το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» να έρχεται αντιμέτωπο με το κλείσιμο των τακτικών χειρουργείων.

Τέλος, κάνει πως δεν καταλαβαίνει το τεράστιο ζήτημα που ανέδειξε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον «Ευαγγελισμό» και τον διαχωρισμό των ασθενών σε VIP και κοινούς θνητούς για χάρη του τελικού του Conference League. «Εάν διαφωνείτε με την εκπλήρωση των Διεθνών Υποχρεώσεων της Χώρας στις μεγάλες Διοργανώσεις πείτε το καθαρά ότι δεν επιθυμείτε να αναλαμβάνουμε τέτοιου είδους διοργανώσεις» απαντά με άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Αγαπητέ» @skasselakis η φράση που χρησιμοποίησα, κακώς, έγινε εν τη ρύμη του λόγου μου και ζήτησα να διαγραφεί αμέσως. Εσείς που είστε αλάνθαστος δεν αντιλαμβάνεστε ότι εμείς οι κοινοί θνητοί κάνουμε ενίοτε και λάθη…Αντιθέτως όμως όσα γράφετε εδώ είναι συνειδητά ψέματα. Ποτέ δεν αποκάλεσα «κάφρους» του υγειονομικούς γενικά (τους οποίους πάντα υπερασπίζομαι) αλλά μερικούς παρισταμένους συνδικαλιστές που έβριζαν πάνω στην Ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου. Αλήθεια εσείς επικροτείτε αυτή την συμπεριφορά; Επίσης εγώ δεν είπα «ότι θα σας ξεσκίσω» όπως είπατε εσείς για μένα, ρήμα που υποκρύπτει βία και για το οποίο ουδέποτε ζητήσατε έστω μία συγγνώμη. Τα χειρουργεία στο Παίδων, εάν πράγματι ανησυχείτε για αυτά, εκτιμώ ότι δεν θα σταματήσουν καθώς το Υπουργείο έχει κάνει όλα όσα μπορούν να γίνουν και οι ιατροί θα το αναγνωρίσουν. Όσον αφορά στην «διάλυση του ΕΣΥ» σας ενημερώνω ότι αυτή την στιγμή εκτελούμε ταυτοχρόνως το μεγαλύτερο πρόγραμμα κτιριακής αναβάθμισης του ΕΣΥ από την ίδρυσή του, δαπανώντας άνω των 500.000.000€ και το μεγαλύτερο ετήσιο πρόγραμμα προσλήψεων μόνιμου προσωπικού με 6.500 μόνιμες θέσεις. Είναι οξύμωρον να κάνουμε αυτά και ταυτοχρόνως να διαλύουμε και μάλιστα με δόλο το ΕΣΥ. Ως προς το ΕΚΑΒ φέτος εκτελείται το πρόγραμμα «Αιγίς» στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η αγορά 250 νέων ασθενοφόρων δηλ το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου του ΕΚΑΒ που έχει γίνει ποτέ. Εάν θα θέλατε μία θεσμική ενημέρωση στα σοβαρά για το Σύστημα Υγείας είμαι πάντοτε στην διάθεση σας 
Υγ. Εάν διαφωνείτε με την εκπλήρωση των Διεθνών Υποχρεώσεων της Χώρας στις μεγάλες Διοργανώσεις πείτε το καθαρά ότι δεν επιθυμείτε να αναλαμβάνουμε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Εάν όμως τις αναλαμβάνουμε πρέπει το κάθε Υπουργείο να κάνει όσα του αναλογούν. Στην προκειμένη περίπτωση το Υπουργείο Υγείας είχε αναλάβει αυτή την υποχρέωση την οποία και εκπληρώνουμε. Τα υπόλοιπα είναι λαϊκισμός μέγας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL