Live τώρα    
Εξεταστική για Τέμπη / Αρνούνται δύο μάρτυρες να καταθέσουν για την αμαρτωλή σύμβαση 717
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξεταστική για Τέμπη / Αρνούνται δύο μάρτυρες να καταθέσουν για την αμαρτωλή σύμβαση 717

Τέμπη επιτροπή
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/eurokinissi

Με επιστολή τους στην Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών, οι μάρτυρες, Αθανάσιος Βούρδας (διευθύνων Σύμβουλος ΕΡΓΟΣΕ 2015-2017) και Χρήστος Διονέλης (αντιπρόεδρος ΕΡΓΟΣΕ 2015-2017, διευθύνων σύμβουλος ΕΡΓΟΣΕ 2017-2019), αρνούνται να καταθέσουν διότι εναντίον τους έχει ασκηθεί δίωξη μετά το πόρισμα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για τη σύμβαση 717.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ η Επιτροπή πήρε την απόφαση να τους καλέσει εκ νέου για κατάθεση, με ευθύνη της πλειοψηφίας δόθηκε επί της ουσίας η διέξοδος στους μάρτυρες να αποστείλουν υπόμνημα ενώ ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Κόκκαλης, ζήτησε το θέμα να παραπεμφθεί στο Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής, με το ΠΑΣΟΚ να συμφωνεί με το αίτημα.

Παράλληλα, ο εισηγητής του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος, μίλησε για υπεκφυγές από την πλειοψηφία.

Εντύπωση προκάλεσε πως και σε αυτήν την περίπτωση, ο Δ. Μαρκόπουλος αποπειράθηκε να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για αποσύνδεση της σύμβασης 717 από το δυστύχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0