Live τώρα    
Γιώργος Γεραπετρίτης / Δήλωση «βόμβα» για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιώργος Γεραπετρίτης / Δήλωση «βόμβα» για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Χρήστος Σπίρτζης και Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Με έναν χρησμό που προαναγγέλλει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις τοποθετήθηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή όπου η Νέα Δημοκρατία πέρασε μόνη της τις αλλαγές για την ΕΥΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο υπουργός Επικρατείας εκτίμησε ότι σύντομα είτε η ΝΔ δεν θα είναι κυβέρνηση, είτε εκείνος δεν θα είναι υπουργός.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις προτάσεις που θα κατατεθούν για την ΕΥΠ την Εξεταστική Επιτροπή - η οποία αναμένεται να ολοκληρώσει τις εργασίες της τέλη Σεπτεμβρίου - είπε τα εξής:

«Εγώ δεσμεύομαι ότι, ανεξαρτήτως αν θα είμαι εγώ ο υπουργός ή εάν δεν θα είναι αυτή η κυβέρνηση, θα αξιολογηθούν όλες αυτές οι προτάσεις με σκοπό να αλλάξουμε το πλαίσιο έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό επίπεδο λογοδοσίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0