Στη στρατιά των δεξιών, παρακυβερνητικών τρολ που με τη δημοσίευση του άρθρου για τη σαπίλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στους ΝΥΤ, ξεκίνησαν την κατασυκοφάντηση του δημοσιογράφου Αλεξάντερ Κλαπ που το υπογράφει, άρχισαν να στοιχίζονται και «γαλάζιοι» βουλευτές.
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος που έχει διατελέσει και δημοσιογράφος, το τερμάτισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, με αγοραίους χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου που προκάλεσε ισχυρότατο κραδασμό στη μακαριότητα του Μαξίμου.
«Εξωφυλαρούχας, παγκίτης, ακροαριστερός» ήταν το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ για τον Αλεξάντερ Κλαπ, σε μια προσπάθεια να υποτιμήσει το δημοσίευμα των ΝΥΤ και να παίξει με τη νοημοσύνη των πολιτών την ώρα που στο Μαξίμου ανανεώνουν τις πλερέζες.
Το σχετικό απόσπασμα από το λεπτό 04:35 και μετά
