Live τώρα    
Κακοκαιρία «Byron» / Πόσο νερό μπήκε στους ταμιευτήρες της ΕΥΔΑΠ μέσα σε 24 ώρες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία «Byron» / Πόσο νερό μπήκε στους ταμιευτήρες της ΕΥΔΑΠ μέσα σε 24 ώρες

Μόρνος Λίμνη Μόρνου

Η κακοκαιρία «Byron» που δοκιμάζει σκληρά τη χώρα με ισχυρές και μεγάλης διάρκειας βροχοπτώσεις και καταιγίδες εκτιμάται από ορισμένους ότι τουλάχιστον ίσως βοηθήσει στο θέμα της λειψυδρίας μια και η χώρα ταλανίζεται από την ανομβρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατρέξαμε στα επίσημα στοιχεία της ΕΥΔΑΠ για να δούμε τι ποσότητα νερού καταγράφηκε στους ταμιευτήρες χθες Πέμπτη (4/12) και ποια είναι η ποσότητα του νερού που καταγράφηκε σήμερα Παρασκευή (5/12).

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι συνολικά φαίνεται να ενισχύθηκαν οι ταμιευτήρες στον Μόρνο, την Υλίκη και τον Μαραθώνα με 3,650,000 κυβικά μέτρα νερού.

Εντύπωση προκαλεί ότι στον ταμιευτήρα στον Εύηνο παρουσιάζεται μείωση της ποσότητας νερού κατά 608,000 κυβικά.

Αντίθετα, ο Μόρνος παρουσιάζει αύξηση κατά 2,094,000 κυβικά μέτρα, η Υλίκη κατά 740,000 και ο Μαραθώνας κατά 816,000 κυβικά μέτρα.

Εάν υπολογίσουμε ότι την ημέρα κατά μέσο όρο καταναλώνονται για όλες τις χρήσεις στην Αττική  1,37 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού, από την κακοκαιρία «Bayron» φαίνεται να μπήκε στους ταμιευτήρες νερό για περίπου 2,5 μέρες.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0