Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.6°C20.1°C
3 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C18.4°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
17.0°C19.9°C
1 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.4°C17.8°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.7°C16.2°C
2 BF 55%
Ο Ορέστης Ομράν για την ανάρτηση του avgi.gr
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Ορέστης Ομράν για την ανάρτηση του avgi.gr

Ο Ορέστης Ομράν
(FACEBOOK.COM/ORESTIS OMRAN)

Από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ορέστη Ομράν, λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής επιστολή.

«Σε σχέση με χθεσινό σας δημοσίευμα στη στήλη ‘Παραπολιτικά’ του διαδικτυακού τόπου avgi.gr προς αποφυγή παραπλάνησης και για την ακριβή αποτύπωση της πραγματικότητας:

1) Η DLA Piper είναι μια από τις κορυφαίες και μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες παγκοσμίως. Απασχολεί περισσότερους από 4.000 δικηγόρους σε περισσότερες από 60 χώρες, με 90 γραφεία στη Βόρεια και Νότια Αμερική, στην Ευρώπη, την Ασία, και την Αυστραλία και παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες σε πελάτες από όλους τους τομείς, μεταξύ των οποίων και Κυβερνήσεις. Η DLA Piper δεν εκπροσωπείται στην Ελλάδα από κανέναν Έλληνα δικηγόρο ή ελληνικό δικηγορικό γραφείο, ούτε φυσικά από το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο που αναφέρει το δημοσίευμα σας.

2) Στην Ελλάδα η DLA και ο Ορέστης Ομράν συνεργάζονται με φορείς της Κυβέρνησης αδιαλείπτως από το 2017 μέχρι σήμερα. Ο Ορέστης Ομράν και η DLA είχαν αναλάβει την νομική υποστήριξη του Υπερταμείου (βασικού μετόχου των ΕΛΤΑ) για θέματα Ευρωπαϊκού Δικαίου από το 2019 και συγκεκριμένα έχουν από το 2021 τον χειρισμό των υποθέσεων των ΕΛΤΑ σχετικά με κρατικές ενισχύσεις. Παρ’ ότι το δικηγορικό γραφείο που αναφέρει το δημοσίευμα σας είχε, ως γνωστόν, με απόφαση της τότε διοίκησης των ΕΛΤΑ, εμπλοκή στις υποθέσεις αυτές για ένα χρονικό διάστημα μέχρι το 2022, ουδεμία σχέση ή συνεργασία υπάρχει μεταξύ της δικηγορικής μας εταιρείας ή εμού και του εν λόγω γραφείου.

Σας παρακαλούμε θερμά συνεπώς για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Μετά τιμής,

Εκ μέρους της διεθνούς δικηγορικής εταιρείας DLA Piper

Ορέστης Ομράν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL