Live τώρα    
28°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
25.2°C30.8°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.0°C26.4°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
31 °C
28.8°C34.3°C
2 BF 48%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
24.7°C28.8°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
25.9°C26.3°C
4 BF 47%
Ιωάννα Κολοβού / Τρίτη φορά κινδυνεύει με έξωση – «Με εκφοβίζουν και με εκβιάζουν»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιωάννα Κολοβού / Τρίτη φορά κινδυνεύει με έξωση – «Με εκφοβίζουν και με εκβιάζουν»

Ιωάννα Κολοβού
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Ειδοποίηση έξωσης για τρίτη φορά έλαβε η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, σύμβολο του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, που είχε ξεσηκώσει τεράστιο και συγκινητικό κύμα αλληλεγγύης όταν δικαστικός κλητήρας και αστυνομία πριν από ένα χρόνο της έσπασαν την πόρτα για να την βγάλουν από το σπίτι που έχασε για χρέος 15.000 ευρώ.

Αυτή τη φορά η έξωση «θα εκτελεστεί αναγκαστικά με βίαιη αποβολή», γράφει το έγγραφο που της επέδωσε ο δικαστικός επιμελητής. 

Όπως αναφέρει η «ΕφΣυν», ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας «φάντασμα» LOTUS 4A ΙΚΕ, που αγόρασε το διαμέρισμα της οδού Αβύδου στου Ζωγράφου έναντι 90.000 ευρώ, ζητά όλο το ποσό συν 500 ευρώ τον κάθε μήνα για το διάστημα που η οικογένεια μένει σε αυτό. 

«Για άλλη μια φορά με εκφοβίζουν και με εκβιάζουν, παρόλο που ο ίδιος, εκείνο το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου, είχε προτείνει στον δικηγόρο μου να τα βρούμε και να μου πουλήσουν το σπίτι. Δεν ήταν δυνατόν να τα μαζεύαμε όλα μαζί. Θα το κάνουμε σιγά σιγά, είχαμε απαντήσει. Συγκεντρώθηκαν περίπου 35.000 υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ. Πολλοί, άγνωστοί μου, έστειλαν πέντε ευρώ. Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα», δηλώνει η Ιωάννα Κολοβού.

«Είχα κάνει προσπάθειες για εξωδικαστική λύση. Είχα βρει παντού πόρτες κλειστές. Η Εθνική όμως είχε στόχο την αρπαγή του σπιτιού, γιατί εκατό μέτρα από εδώ θα γίνει στάση του μετρό. Το πούλησε σε γνωστό της. Αυτό λέγεται κλοπή σπιτιού», καταγγέλλει αναφορικά με αρχικά χρέη 15.000 σε κάρτες, που συμψηφίστηκαν σε ένα δάνειο, έπειτα από πρόταση της τράπεζας, και ζητά διακοπή της έξωσης.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL