Live τώρα    
Μοσχάτο / Συγκέντρωση έξω από το fund που παίρνει το σπίτι από εκπαιδευτικό μητέρα δύο παιδιών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μοσχάτο / Συγκέντρωση έξω από το fund που παίρνει το σπίτι από εκπαιδευτικό μητέρα δύο παιδιών

ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ DOVALUE ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Φωτογραφία αρχείου από αντίστοιχη κινητοποίηση τον Ιούνιο του 2023 - ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Στις 13.00 στο Μοσχάτο και έξω από τα γραφεία της doValue (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους) δίνουν ραντεβού εκπαιδευτικοί, αλληλέγγυοι και άλλοι πολίτες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αρπαγή της πρώτης κατοικίας μονογονεϊκής οικογένειας μίας εκπαιδευτικού και μητέρας δύο παιδιών.

«Το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δρομολογεί για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η ΕΛΜΕ Πειραιά, καλώντας στη συγκέντρωση, ενώ προκηρύσσει 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12:00-14:00. 

«Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το πράσινο φως στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια» τονίζει, υπογραμμίζοντας πως «η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Να μην πλειστηριαστεί το σπίτι της συναδέλφισσας Μ.Κ.
Όλοι και όλες στη κινητοποίηση Δευτέρα 25/9/2023 στις 13.00 στα γραφεία της doValue (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο) 
(Κηρύσσουμε 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12:00-14:00)

Κανένας μόνος του!-Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Στις 27/9/2023 έχει προγραμματιστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός 1ης κατοικίας της συναδέλφου μας Μ.Κ., μονογονεϊκή οικογένεια, μητέρα δύο παιδιών. Το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δρομολογεί για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue.

Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια. 

Όμως, ο συλλογικός αγώνας, η ενότητα και η αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα, όπως έχουμε πετύχει και πρόσφατα, τον Φεβρουάριο, όταν όλοι μαζί είχαμε καταφέρει να σταματήσει ο πλειστηριασμός συναδέλφου μας, ο οποίος μάλιστα είχε ήδη ξεκινήσει.

Το σωματείο είναι εδώ! Κανένας μόνος του! 
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Να δώσουμε τη μάχη για να μη χαθεί το σπίτι της συναδέλφου μας. 
Δίνουμε ραντεβού τη Δευτέρα 25/9/2023 στις 13.00 στα γραφεία της doValue

(Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο).
Καλούμε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, άλλα σωματεία και φορείς να συμπαρασταθούν στην συναδέλφισσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL