Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
15.3°C20.2°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.6°C18.3°C
2 BF 80%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.0°C18.7°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.5°C19.8°C
3 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C14.9°C
0 BF 88%
Καταγγελία για Μπέο / Είπε «αγαπούλα θα στείλω συνεργείο αύριο» κι από τότε πέρασαν 13 ημέρες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καταγγελία για Μπέο / Είπε «αγαπούλα θα στείλω συνεργείο αύριο» κι από τότε πέρασαν 13 ημέρες

ΜΠΕΟΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Το θέμα της παραμονής στάσιμων νερών από τις πλημμύρες μέσα και δίπλα σε κατοικίες στο Βόλο, αλλά και της απουσίας του Δήμου πέραν των επικοινωνιακών εμφανίσεων του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, φέρνει στο προσκήνιο δημοσίευμα του magnesianews.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία ηλικιωμένη κάτοικος στη Νεάπολη, κοντά στην περιοχή όπου υπερχείλισε ο χείμαρρος Ξηριάς, μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι τόσο η δική της κατοικία όσο και συνολικά δέκα περίπου κατοικίες στην περιοχή, μοιάζουν να έχουν ξεχαστεί από τον Δήμο Βόλου.

«Εδώ και 15 ημέρες τα νερά είναι ακόμη μέσα στις αυλές μας και δεν εμφανίστηκε κανένας να μας δώσει μια βοήθεια. Πριν 13 ημέρες πέρασε ο κ. Μπέος, είπε θα στείλει συνεργείο, δεν έστειλε τίποτα. Είπε στη νύφη μου "αγαπούλα θα στείλω συνεργείο αύριο" κι από τότε πέρασαν 13 ημέρες», όπως είπε.

«Ήρθε κανά δυο μέρες η πυροσβεστική, ευχαριστούμε τα παιδιά, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά. Ο κ. Μπέος είπε ότι θα μας λύσει το πρόβλημα, αλλά δεν το έλυσε. Μετά δεν πέρασε κανένας. Τα νερά είναι στις αυλές μας, βγάζουν πολλές μυρωδιές, μυρίζει όλος ο τόπος», συνέχισε, σημειώνοντας ότι δεν είχαν αποτέλεσμα οι πολλές επικοινωνίες της με τον Δήμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL