Για εντελώς ασήμαντη αφορμή φαίνεται να μπήκε τέλος στη ζωή του 36χρονου στο κεφάλι, όταν ένας 68χρονος τον πυροβόλησε στο κεφάλι με καραμπίνα σε πάρκινγκ, στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, οι δύο διαπληκτίζονταν συχνά και αυτό γιατί ο 68χρονος διαμαρτυρόταν για τον θόρυβο που προκαλούσε η επιχείρηση. Άλλες πληροφορίες λένε ότι ο ηλικιωμένος στάθμευε σε σημείο που εμπόδιζε τη λειτουργία του πάρκινγκ.
Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όταν ο 68χρονος σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον 36χρονο, φώναξε «τον έφαγα επιτέλους».

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα νωρίτερα το μεσημέρι σε χώρο υπαίθριου πάρκινγκ στον Πειραιά.

Ο 68χρονος φέρεται να εμφανίστηκε στην επιχείρηση με την καραμπίνα του και αφού τσακώθηκε ξανά με τον 36χρονο εργαζόμενο, σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε στο μάγουλο.
Τότε ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και κατέληξε, υποκύπτοντας στα τραύματά του, ενώ με βάση πληροφορίες ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Ο δράστης πήγε στο σπίτι του και μετά από λίγο παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
