Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C22.5°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.4°C
3 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C21.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
5 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.7°C
0 BF 34%
ΕΛΑΣ / Ανακοίνωσε απλή έρευνα για τη δολοφονική πορεία του γερανού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΛΑΣ / Ανακοίνωσε απλή έρευνα για τη δολοφονική πορεία του γερανού

screenshot/twitter

Με μια λιτή και ξερή ανακοίνωση 19 λέξεων απαντά η ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με τη δολοφονική πορεία του γερανού της αστυνομίας στην οδό Ακαδημίας κατά τη διάρκεια των σημερινών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο τα οποία δείχνουν τον γερανό της αστυνομίας να κινείται με υπερβολική ταχύτητα ανάμεσα σε διαδηλωτές στην Ακαδημίας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας άνθρωπος να πέσει στο οδόστρωμα, αφού πρώτα το όχημα της αστυνομίας παρέσυρε δύο κάδους, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι «από τη ΓΑΔΑ διεξάγεται έρευνα αναφορικά με περιστατικό που σημειώθηκε με υπηρεσιακό γερανοφόρο όχημα στις 13:45 στην οδό Ακαδημίας».

Με λίγα λόγια στο όργιο της σημερινής αστυνομικής αυθαιρεσίας η ΕΛ.ΑΣ. το μόνο που λέει είναι ότι ερευνά το ζήτημα, χωρίς να ανακοινώσει ούτε καν ΕΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το βίντεο δείχνει τον γερανό της ΕΛΑΣ να πέφτει σκόπιμα πάνω σε ομάδα ατόμων που μετακινούσαν έναν κάδο απορριμμάτων και έναν ανακύκλωσης.

 

Νωρίτερα, τα ΜΑΤ διέλυσαν απρόκλητα και αναίτια τη πολυπληθή συγκέντρωση διαμαρτυρίας με γκλομπ, χημικά και βομβίδες κρότου-λάμψης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL