Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
Αδιανόητο βίντεο / Δολοφονική ενέργεια της ΕΛΑΣ - Γερανός της παραλίγο να πατήσει κόσμο στην Ακαδημίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αδιανόητο βίντεο / Δολοφονική ενέργεια της ΕΛΑΣ - Γερανός της παραλίγο να πατήσει κόσμο στην Ακαδημίας

Γερανός της ΕΛΑΣ
(SCREENSHOT)

Η ΕΛΑΣ όχι μόνο έδερνε απρόκλητα τον κόσμο που «βούλιαξε» το κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά με τα οχήματά της έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα των διαδηλωτών.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, αστυνομικός που οδηγούσε τον γερανό της ΕΛΑΣ παραλίγο να πατήσει τους διαδηλωτές στην οδό Ακαδημίας. Μάλιστα έπεσε σκόπιμα πάνω σε ομάδα ατόμων που μετακινούσε κάδο απορριμάτων.

Πριν από τον γερανό της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με μαρτυρίες, προηγήθηκε ανάλογη άκρως επικίνδυνη πορεία ενός οχήματος της αστυνομίας χωρίς διακριτικά, το οποίο αποπειράθηκε να βγάλει από την οδό Ακαδημίας κάδους απορριμμάτων που είχαν τοποθετήσει διαδηλωτές. Το εν λόγω όχημα ακολούθησαν και «κλούβες» της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε νωρίτερα το avgi.gr με βίντεο ντοκουμέντο, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα στον κόσμο στο Σύνταγμα. Στα βίντεο ακούγονται οι φωνές των διαδηλωτών που απευθύνονται στα ΜΑΤ και τους ρωτούν με ένταση γιατί χτυπούν τον κόσμο ενώ άνθρωποι όλων των ηλικιών τρέχουν να γλιτώσουν από τη μανία των αστυνομικών δυνάμεων.

https://youtu.be/SY3ADN4OHMQ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL