Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
1 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.6°C14.5°C
1 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.4°C
4 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.5°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
Rafale με λογότυπο ΝΔ / Μέχρι και οι «δικοί» τους ενοχλήθηκαν από το προεκλογικό σποτ 
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Rafale με λογότυπο ΝΔ / Μέχρι και οι «δικοί» τους ενοχλήθηκαν από το προεκλογικό σποτ 

Rafale Ακρόπολη
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Ξυνή» θα βγει στον Κυριάκο Μητσοτάκη η έμπνευση να προβάλει στα social media βίντεο για τα έξι Rafale που παραλαμβάνει σήμερα Τετάρτη η χώρα μας, που τελειώνει με το λογότυπο της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δέχεται σφοδρή κριτική για την κίνηση αυτή, ακόμη και από τους πιο απρόσμενους ανθρώπους όπως ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Το βιντεάκι με την υπογραφή ΝΔ ή φωνάζει εκλογές ή φωνάζει λάθος. Ας το αποφασίσει το κοινό. Διότι δεν μπορεί στα Rafale να βάζεις από κάτω ΝΔ. Συγγνώμη κιόλας» σχολίασε με εκνευρισμό ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, γνωστός για την αγάπη του προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

https://www.facebook.com/stamesakaistaexo/videos/1441557972908036/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εγώ νομίζω ότι φωνάζει το δεύτερο, το λάθος» επιχείρησε να δικαιολογήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Δημήτρης Οικονόμου. «Ακούω ότι υπάρχει μια ενόχληση γι' αυτό» συμπλήρωσε.

Ωστόσο, ο Άρης Πορτοσάλτε παρέμεινε «στραβωμένος» με αφορμή και την υπερπτήση των Rafale πάνω από την Ακρόπολη, ενώ απαγορεύεται να περνούν αεροπλάνα για την προστασία του μνημείου. «Είναι λάθος αυτό που κάνουν» επέμεινε, επικαλούμενος τον καθηγητή Καρύδη του ΕΜΠ, που τόνισε τον κίνδυνο για τον Παρθενώνα από τα συντονιστικά φαινόμενα που δημιουργούνται στο μνημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL