Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.4°C22.8°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.2°C20.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.0°C15.4°C
4 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.7°C
0 BF 77%
Επίθεση σε δημοσιογράφους / Μαρτυρία ρεπόρτερ του OPEN δείχνει ακροδεξιούς- Οπαδοί του Κασιδιάρη βολτάρουν στα καμμένα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επίθεση σε δημοσιογράφους / Μαρτυρία ρεπόρτερ του OPEN δείχνει ακροδεξιούς- Οπαδοί του Κασιδιάρη βολτάρουν στα καμμένα

επίθεση open

Την ακροδεξιά πολιτική τοποθέτηση των ανδρών που επιτέθηκαν στον ίδιο και συναδέλφους του επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος του Open, Κώστας Αλατζάς, μιλώντας στον σταθμό για τα όσα έζησε τη νύχτα της Παρασκευής στους Θρακομακεδόνες.

Στην επίθεση συμμετείχαν, όπως είπε, τουλάχιστον 15 άτομα, τα οποία «είχαν μια τεράστια οργή κατά των καναλιών». Σε ερώτηση εάν οι υπαίτιοι της επίθεσης έλεγαν για τα εμβόλια, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι «έβριζαν τους δημοσιογράφους πως τους χαρακτηρίζουν ψεκασμένους». 

Πρόσθεσε, δε, ότι στα άτομα αυτά «υπήρχε μια φρασεολογία και ένας τραμπουκίστικος τρόπος δράσης που εμένα με παραπέμπει σε φασίστες».

Σημείωσε πως 20-30 αστυνομικοί, που βρίσκονταν εκεί παρέμειναν αμέτοχοι στο επεισόδιο, εκτός από έναν αστυνομικό, ο οποίος «πρόταξε τα στήθη του» στο παράθυρο του αυτοκινήτου που ήταν σπασμένο.

Υπενθυμίζεται πως δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία κίνηση από την πλευρά της κυβέρνησης, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, παρά τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης και την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Είναι επίσης γνωστό πως μέλη του κόμματος του καταδικασμένου νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη, διαφημίζουν τις τελευταίες μέρες τις βόλτες τους στα καμμένα, ενώ συμμετέχουν ανελλιπώς σε συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων.

κασιδιαρης φωτιες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL