Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.2°C24.8°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.5°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C23.0°C
3 BF 43%
Κώστας Καραμανλής / Προκλητικός επιτέθηκε στους επιστήμονες που λένε ότι τα ΜΜΜ είναι εστίες υπερμετάδοσης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κώστας Καραμανλής / Προκλητικός επιτέθηκε στους επιστήμονες που λένε ότι τα ΜΜΜ είναι εστίες υπερμετάδοσης

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Ο Κώστας Καραμανλής και ενώ η μετάλλαξη Δέλτα και το τέταρτο κύμα επελαύνουν, συνεχίζει να προκαλεί και μάλιστα πήγε και ένα βήμα παραπέρα εξαπολύοντας επίθεση σε όσους επιστήμονες λένε ότι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι εστίες υπερμετάδοσης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός και απαξιωτικός ακόμα και κατά μελών της επιτροπής των λοιμωξιολόγων υποστηρίζοντας ότι «ο καθένας είναι ότι δηλώσει και πρέπει να καταλαβαίνουμε ποιοι βγαίνουν για να πουν μια εξυπνάδα και ποιοι είναι σοβαροί και λένε σοβαρά πράγματα».

Στην επισήμανση της δημοσιογράφου ότι τις απόψεις αυτές εκφράζουν επιστήμονες που είναι μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ο υπουργός Μεταφορών συνέχισε να είναι απαξιωτικός λέγοντας ότι υπάρχει πανσπερμία ανθρώπων που δηλώνουν ειδικοί και ότι στην Ελλάδα έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε.

Μάλιστα έφτασε στο εξωφρενικό σημείο να επιπλήξει και όσους τολμούν να αναφέρονται στον συνωστισμό που επικρατεί στα ΜΜΜ λέγοντας ότι «είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που γίνεται αυτή η κουβέντα για τα ΜΜΜ» και ακόμα ότι μόνο στη χώρα μας «γίνεται ο κακός χαμός» με τις συνθήκες που επικρατούν σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Νίκος Παππάς: «Ο κ. Καραμανλής έχει καταστεί επικίνδυνος. Και με τα λόγια και με τις πράξεις του»

Ο κ. Καραμανλής ξεπέρασε σήμερα τα όρια. Επικαλείται συγκοινωνιολόγους (!) που προτείνουν τη χρήση μάσκας στα ΜΜΜ. Ενώ χλευάζει τους λοιμωξιολόγους, που χαρακτηρίζουν τα ΜΜΜ «εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού». Κύριε Καραμανλή, το «ό,τι δηλώσεις είσαι», που είπατε για τους επιστήμονες, σας επιστρέφεται στο ακέραιο.  Αν η αδράνειά σας δεν συνέβαλλε δραματικά στην εξάπλωση του κορωνοϊού θα σας χαρακτήριζε ένα: «τόσος είναι, τόσα λέει». Αλλά, πλέον, έχετε καταστεί επικίνδυνος. Και με τα λόγια και με τις πράξεις σας.

Το σχετικό απόσπασμα με την επίθεση του Κώστα Καραμανλή στους επιστήμονες από το 12:50 μέχρι 13:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL