Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Δήμητρα της Λέσβου / Δραματικός επίλογος - Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δήμητρα της Λέσβου / Δραματικός επίλογος - Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός

Η Δήμητρα της Λέσβου

Με τραγικό τρόπο έκλεισε η υπόθεση της εξαφάνισης της «Δήμητρας της Λέσβου», καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι ήταν το άτομο που είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στις 9 Απριλίου και είχε ενταφιαστεί ως αγνώστου ταυτότητας.

Η τροχαία ανακοίνωσε τη Δευτέρα στη δικηγόρο της οικογένειας ότι ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα. Ωστόσο, οι αρμόδιες αρχές αρνούνται να δώσουν πρόσβαση στην οικογένεια για εξέταση DNA, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα.

«Δυστυχώς γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την αναζήτηση του Δημήτρη Καλογιάννη.  Μετά την ενημέρωση της οικογένειας από το ΑΤ Μυτιλήνης ότι η σορός του θύματος του τροχαίου από 9 Απριλίου ταυτοποιήθηκε με αποτυπώματα και είναι ο Δημήτρης Καλογιάννης, η οικογένεια είναι συντετριμμένη και επιθυμεί να τιμήσει τον νεκρό της και να πενθήσει για την απώλεια της. Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας αγώνας για την ανάδειξη των αιτιών και την απόδοση των ευθυνών ώστε να μην υπάρξει ξανά άλλος "Δημήτρης". Έχω καθήκον ως υπερασπίστρια, σε συνεργασία με τον κ. Τσαντίρη, τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας και τον κ. Κουρούκλη από το Silver Alert,  να φωτίσουμε κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής» τονίζει στο protothema.gr, η δικηγόρος της οικογένειας Λίλα Ραγκούση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL