Πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.
Μεταξύ των κεντρικών συνθημάτων θα είναι «λευτεριά στην Παλαιστίνη», «έξω ο ισραηλινός στρατός κατοχής» και «καμία συνεργασία με το κράτος-τρομοκράτη».
Παλαιστίνιοι που ζουν στη χώρα μας και μέλη των κομμάτων της Αριστεράς θα συγκεντρωθούν στις 5 .μ.μ. στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στο σταθμό του μετρό «Μέγαρο Μουσικής».
Η νέα διαμαρτυρία κατά των δολοφονικών επιθέσεων κατά του λαού της Παλαιστίνης έρχεται μετά τις επαναλαμβανόμενες αντίστοιχες κινητοποιήσεις εδώ και δέκα μέρες στις οποίες ένα από τα κεντρικά αιτήματα παραμένει η αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους από την ελληνική κυβέρνηση.
Μεγάλα συλλαλητήρια αλληλεγγύης γίνονται αυτό το διάστημα σε ολόκληρο τον κόσμο με τις παλαιστινιακές σημαίες να ανεμίζουν σε Ευρώπη, Αμερική και Αφρική.