Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.1°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.9°C17.0°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.6°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
0 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
0 BF 58%
Καιρός / Η πρόβλεψη για τις επόμενες ώρες στην Αττική- Βροχές και χιόνια στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καιρός / Η πρόβλεψη για τις επόμενες ώρες στην Αττική- Βροχές και χιόνια στην υπόλοιπη Ελλάδα

βροχή Δάφνη

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr με κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Αττική, που ήδη νωρίς το πρωί χτυπήθηκε για μια ώρα από την καταιγίδα, με πολλούς δρόμους του Λεκανοπεδίου να παρουσιάζουν πρόβλημα λόγω της έντασης της βροχής.

Βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στο Αιγαίο και στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά αρχικά στα ηπειρωτικά, στη συνέχεια στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βόρειο Αιγαίο και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και από το απόγευμα στη Θράκη και στο Αιγαίο.

Το meteo.gr δημοσιεύει και χάρτη με τις συνθήκες του οδικού δικτύου, προκειμένου να γνωρίζουν οι οδηγοί πού μπορεί να συναντήσουν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας. Με μπλε και μωβ αποχρώσεις φαίνονται τα τμήματα του δικτύου όπου αναμένονται ισχυρές βροχές και χιονοπτώσεις και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

meteo 10.12.20

Ισχυρές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κατά τόπους και στην Αττική, κατά το διάστημα από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα. Στο ακόλουθο χάρτη παρουσιάζεται χαρακτηριστικά η κατανομή της βροχής που αναμένεται κατά το τρίωρο 11:00 – 14:00 της Πέμπτης 10/12.

meteo 10.12.20

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα έντονα φαινόμενα από σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης και από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν, ενώ στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα συνεχιστούν μέχρι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Από αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο καιρός θα παρουσιάσει εκ νέου επιδείνωση στη δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες οι οποίες προβλέπεται να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL