Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
«Αλληλεγγύη για Όλους» / Συγκέντρωση ειδών για Συνύπαρξη και ΠΙΚΠΑ Λέσβου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Αλληλεγγύη για Όλους» / Συγκέντρωση ειδών για Συνύπαρξη και ΠΙΚΠΑ Λέσβου

«Αλληλεγγύη για Όλους»
«Αλληλεγγύη για Όλους»

Η ομάδα της «Αλληλεγγύης για Όλους» συνεχίζει τις δράσεις, σε μια περίοδο που η χώρα βιώνει την υγειονομική αλλά και οικονομική κρίση της πανδημίας. Η δομή στάθηκε στο πλευρό της Συνύπαρξης και ΠΙΚΠΑ Λέσβου, και συντάχθηκε «με όσους και όσες αγωνίζονται ενάντια στο κλείσιμο του ΠΙΚΠΑ».

Ειδικότερα σήμερα παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στις δομές αλληλεγγύης Συνύπαρξη και ΠΙΚΠΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου.
Συγκεκριμένα παραδόθηκαν: βρεφικά είδη, παιδικά παπούτσια και είδη προσωπικής υγιεινής.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τις αλληλέγγυες δομές τους αλληλέγγυους συμπολίτες μας, που μας στήριξαν έμπρακτα και σε είδη αλλά και οικονομικά καθώς και αλληλέγγυους  από το Βέλγιο το Λουξεμβούργο και τη Κύπρο για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Αλληλεγγύη για 'Ολους
Αλληλεγγύη για 'Ολους

Υπενθυμίζουμε, ότι αντιπροσωπεία της «Αλληλεγγύης για Όλους» μαζί με  την αντιδήμαρχο Χαλανδρίου Χριστούλη Έλενα είχε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της δομής του ΠΙΚΠΑ, κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης μας στο νησί, όπου ενημερωθήκαμε  για την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται ειδικά με τους ευάλωτους πρόσφυγες, καθώς και για τα σχέδια της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης για το κλείσιμο της δομής.

Θεωρούμε ότι η δραστηριότητα του ΠΙΚΠΑ Μυτιλήνης πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα καθώς έχει επίδραση τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και ευάλωτο προσφυγικό πληθυσμό.

Υψώνουμε  τη φωνή μας με όσους και όσες αγωνίζονται ενάντια στο κλείσιμο του ΠΙΚΠΑ.

Δημήτρης Τζανακόπουλους, η «Αλληλεγγύη για  Όλους» είναι ξανά́ παρούσα

Ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επισκέψή του δήλωσε ότι, «η «Αλληλεγγύη για Όλους» είναι μια δομή που ξεκίνησε να λειτουργεί την περίοδο που η χώρα βίωνε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, με σκοπό την στήριξη των συνανθρώπων μας που έβλεπαν τις ζωές τους να καταρρέουν. Σήμερα, σε μια εποχή όξυνσης των ανισοτήτων, μιας νέας οικονομικής κρίσης, με τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής να επιδεινώνονται και την κατάσταση στο προσφυγικό εκρηκτική, η «Αλληλεγγύη για όλους» είναι ξανά́ παρούσα για να προσφέρει, αλληλεγγύη.

Ενημερωθήκαμε, λοιπόν, για τις πλούσιες δράσεις της, για τη στήριξη συμπολιτών μας που πλήττονται από την πανδημία, την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και της Εύβοιας αλλά και στις δομές αλληλεγγύης "Συνύπαρξη" και ΠΙΚΠΑ Λέσβου, στα παιδιά́ της Μόριας κ.α.

Ο  ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να ενισχύει και να στηρίζει όλες τις δράσεις αλληλεγγύης καθώς και να αναδεικνύει τα κρίσιμα αυτά ζητήματα στη δημόσια σφαίρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL