Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Κορωνοϊός / «Πλέον όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ δεν βγαίνουν»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / «Πλέον όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ δεν βγαίνουν»

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΘ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΣ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Ο ιός είναι επιθετικότατος. Ναι μεν μέχρι τον Ιούνιο βγαίναν αρκετοί από τις ΜΕΘ, αλλά τώρα είναι πολύ πιο επιθετική η μορφή του ιού και είναι σε μικρότερες ηλικίες. Πλέον όσοι μπαίνουν δε βγαίνουν», δήλωσε η νοσηλεύτρια στην κλινική COVID του νοσοκομείου «Σωτηρία», Ειρήνη Μικροβασίλη.

Επιπλέον, η ίδια μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, πρόσθεσε ότι οι μονάδες είναι πλέον γεμάτες.« Δεν προλαβαίνει να αδειάσει κρεβάτι και ξαναγεμίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, η κα Μικροβασίλη υπογράμμισε ότι οι νοσηλευτές και οι γιατροί σε κλινικές COVID είναι αντιμέτωποι και με έναν άλλο εχθρό, την κοινωνία. «Όποιος δε σέβεται τα μέτρα, δε σέβεται και το υγειονομικό προσωπικό που δίνει αγώνα».

Η κα Μικροβασίλη που εκτός από νοσηλεύτρια, είναι και υγειονομικός σε ειδικές μονάδες, εκπαιδευμένη στο σχέδιο «Ξενοκράτης», ένα πρόγραμμα για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, ιών, Έμπολα και πυρηνικών εκρήξεων, δήλωσε αρκετές φορές ότι φοβάται.

«Ισορροπούμε σε τεντωμένο σχοινί ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι κάτι που μέχρι σήμερα δεν το αντιμετωπίζαμε», δήλωσε η Ει.Μικροβασίλη και τόνισε πως είμαστε αντιμέτωποι με έναν αόρατο εχθρό.

Τέλος, για όσους αρνούνται να χρησιμοποιούν μάσκες, υποστήριξε πως «δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δε θέλω», ενώ σε ερώτηση για το αν η πλειοψηφία όσων έχουν εισαχθεί σε ΜΕΘ είναι μετανάστες, εκείνη απάντησε αρνητικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL