Μια φρικιαστική ανακάλυψη έκανε η Πυροσβεστική, που κλήθηκε για φωτιά σε κάδο στη συμβολή των οδών Στεφ. Σαράφη και Μούνδρου στο Αιγάλεω χθες τα ξημερώματα. Οι πυροσβέστες βρήκαν ένα τεμαχισμένο σώμα σε μαύρη σακούλα και στο σημείο αμέσως έσπευσε η αστυνομία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιατροδικαστής εκτιμά πως το πτώμα ανήκει σε άνδρα 65-70 ετών, Έλληνα ή Ευρωπαίο. Από το σώμα έλλειπαν τα χέρια από τον καρπό και κάτω, ενώ η φωτιά είχε προκαλέσει αλλοιώσεις που δυσχεραίνουν τη γρήγορη ταυτοποίηση. Σε όλο το κορμί, κατά τις ίδιες πηγές, φέρεται να έχει τραύματα από τέμνον όργανο.
Το πρώτο ζήτημα που προέχει για την αστυνομία είναι να βρεθεί η ταυτότητα του θύματος ώστε να προσανατολιστούν οι έρευνες. Το γεγονός ότι τα χέρια δεν βρέθηκαν ώστε να μπορέσει να γίνει μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων η αναγνώριση του πτώματος δημιουργεί ερωτηματικά. Πρόκειται για εσκεμμένη πράξη με στόχο την καθυστέρηση των ερευνών, πρόκειται για σεσημασμένο θύμα ή τίποτα από όλα αυτά; Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.