Δεν τα κατάφερε η ελληνική αποστολή να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Γκέτεμποργκ, αλλά η συνολική παρουσία της ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Πιο κοντά στο βάθρο βρέθηκε ο Κώστας Φιλιππίδης, που έχασε στη διαφορά προσπαθειών το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, καθώς πέρασε με την 3η προσπάθεια τα 5.76μ. και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση.
Την καλύτερη εμφάνιση στη μικρή καριέρα του έκανε ο 22χρονος Αντώνης Μάστορας, που βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ τόσο στον προκριματικό (2.28μ.) όσο και στον τελικό (2.29μ.) του ύψους, αλλά κι αυτός έμεινε τέταρτος. Στο ίδιο αγώνισμα πήρε μέρος κι ο Κώστας Μπανιώτης, που κι αυτός προκρίθηκε στον τελικό, αλλά μια ίωση τον εμπόδισε να δείξει εκεί τις δυνατότητές του (9ος με 2.19μ.).
Την πέμπτη θέση στον τελικό του μήκους με άλμα στα 8.00μ. πήρε ο Λούης Τσάτουμας (8.01μ. στον προκριματικό), ενώ ο Κώστας Δουβαλίδης ήρθε 7ος στα 60μ. εμπόδια με χρόνο 7.64, ισοφαρίζοντας τη φετινή του επίδοση, που είχε σημειώσει και στον ημιτελικό.