Live τώρα    
ΕΡΤ / Ούτε ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη μεταδόθηκε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΡΤ / Ούτε ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη μεταδόθηκε

Ο Παναγιώτης Γκιώνης
(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ADAM WARZAWA)

Μόλις ένα 24ωρο από το φιάσκο της ΕΡΤ να μην μεταδώσει απευθείας την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια  στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων, ήρθε η σειρά ενός ακόμη αθλητή να βιώσει αυτή την εμπειρία.

Πρόκειται για τον πρωταθλητή Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ που κατάφερε αποφασιστική νίκη στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η ΕΡΤ δεν μετέδωσε σε ζωντανή σύνδεση ούτε τη δική του προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αγώνας του 41χρονου σπουδαίου Έλληνα αθλητή, ο οποίος μετέχει για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αν και επρόκειτο να καλυφθεί από την ERTSPORTS 2, τελικά δεν μεταδόθηκε.

Όπως ενημέρωσε μέσω Facebook η Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η απάντηση από την ΕΡΤ, ήταν πως οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3.

Χθες η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια της και σήμερα, με αφορμή και το δεύτερο περιστατικό σχολίασε δηκτικά στο Twitter «Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0