Live τώρα    
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Κατσουράνης στον Ατρόμητο, Ταυλαρίδης στον ΠΑΟ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Κατσουράνης στον Ατρόμητο, Ταυλαρίδης στον ΠΑΟ

Μετά από την επιτυχημένη τετράμηνη "περιπέτεια" στην Ινδία, όπου και διακρίθηκε με τη φανέλα της Πούνε, ο Κώστας Κατσουράνης επέστρεψε  στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Την Κυριακή η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Στάθη Ταυλαρίδη στον Παναθηναϊκό. Ο 35χρονος στόπερ βρέθηκε την ίδια μέρα για τελευταία φορά στις προπονητικές εγκαταστάσεις των "κυανόλευκων" για να αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του, τονίζοντας την καθοριστική συμβολή τους στο να πετύχει αυτήν τη μετεγγραφή.

Παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο για άλλον 1,5 χρόνο, ο Ταυλαρίδης πίεσε πάρα πολύ την ομάδα του Περιστερίου για να τον αφήσει να πάει στον Παναθηναϊκό. Οι Περιστεριώτες μίλησαν με τους «πράσινους» σε καλό κλίμα, συμφώνησαν μαζί τους και το "τριφύλλι" θα πληρώσει ένα πολύ μικρό αντίτιμο. Μάλιστα, για να επιτευχθεί η συμφωνία, ο ίδιος ο παίκτης δέχθηκε να χαρίσει ένα μέρος από οφειλόμενα που είχε ο Ατρόμητος προς το πρόσωπό του. Ο Ταυλαρίδης δηλώνει "από μικρός οπαδός του Παναθηναϊκού" και χαρακτηριστικά είπε στον Ατρόμητο: "Είναι το όνειρό μου να παίξω στον Παναθηναϊκό. Σας παρακαλώ να με αφήσετε να πάω εκεί και να κλείσω την καριέρα μου".

* "Παρελθόν" αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο έμπειρος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Ηρακλείου, εξέλιξη που εθεωρείτο αναμενόμενη καθώς ο Πετρόπουλος είχε κινηθεί νομικά για τη διασφάλιση των δεδουλευμένων του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0