Το Τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας διοργανώνει στις 19-20 Δεκεμβρίου διήμερο εκδηλώσεων με θέμα "Αθλητισμός για τον άνθρωπο και όχι για τα κέρδη" παρουσιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Αθλητισμό.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
Παρασκευή (19/12), 12.30 μ.μ. συνάντηση με τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο στο Δημαρχείο, 4.00 μ.μ. συνέντευξη Τύπου σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, 6.00 μ.μ. εκδήλωση με θέμα: «Το Κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αθλητισμό» - Αθλητισμός για τον άνθρωπο και όχι για τα κέρδη - με ομιλητές τον Ιούλιο Συναδινό και τον Γιάννη Μαμουζέλο (η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας).
Σάββατο (20/12), 10.30 π.μ. επίσκεψη στο κλειστό γήπεδο «Δημήτρης Κραχτίδης» και συνάντηση με τη διοίκηση, 11.00 π.μ. επίσκεψη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και Δημοτικό Γυμναστήριο Δράμας και συνάντηση με τη διοίκηση.