Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
10.9°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
9.6°C14.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.2°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
8 °C
7.9°C10.7°C
0 BF 87%
Γ. Ραγκούσης: Είναι ντροπή η φθηνή προπαγάνδα της ΝΔ απέναντι στους κόπους της Αντιτρομοκρατικής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Ραγκούσης: Είναι ντροπή η φθηνή προπαγάνδα της ΝΔ απέναντι στους κόπους της Αντιτρομοκρατικής

«Είναι ντροπή αυτή η φθηνή προπαγάνδα τους, όχι απέναντι σε εμάς, αλλά απέναντι στους κόπους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας» αναφέρει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Απέναντι στην τόσο φθηνή προπαγανδιστική τακτική του Μεγάρου Μαξίμου για δήθεν αφωνία, έχουμε απλώς να παραθέσουμε τις χθεσινές δηλώσεις μας οι οποίες προφανώς τυχαία (;) αγνοήθηκαν και από το ΑΠΕ και από τη δημόσια τηλεόραση.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ευτελίζει τους κόπους και τις νέες επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε ευκαιρία για «τρολάρισμα» επιπέδου «Ομάδας Αλήθειας». Είναι πάντως ντροπή τους όχι απέναντι σε εμάς, αλλά απέναντι στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας» τονίζει ο Γ. Ραγκούσης και παραθέτει βίντεο με τις χθεσινές του δηλώσεις.

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για «αφωνία». Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος της Πειραιώς ανέφερε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει τοποθετηθεί ούτε για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, ούτε για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», αλλά ούτε και για τον εντοπισμό γιάφκας εντός του πανεπιστημιακού χώρου της ΑΣΟΕΕ. «Γιατί άραγε τόση αφωνία; Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του» κατέληγε η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Γ. Ραγκούσης: Η αντιτρομοκρατική κάνει μια δουλειά βάθους με σημαντικά αποτελέσματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL