Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
21.3°C27.8°C
2 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
21.3°C27.3°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
22.0°C22.0°C
2 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
23.8°C29.9°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
2 BF 50%
Σε επικοινωνιακό φιάσκο για Μητσοτάκη εξελίσσεται η Μαρφίν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε επικοινωνιακό φιάσκο για Μητσοτάκη εξελίσσεται η Μαρφίν

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού προέβη σε μια «πανηγυρική» ανακοίνωση προσπαθώντας να καλύψει το φιάσκο που οδηγήθηκε η επιλογή της επικοινωνιακής εκμετάλλευσης των θυμάτων της Μαρφίν.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως αποσύρεται το Ελληνικό Δημόσιο για να πάρουν επιτέλους μετά από 10 χρόνια τις αποζημιώσεις οι οικογένειες των θυμάτων. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι:

«Με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Ελληνικό Δημόσιο, ως ελάχιστο δείγμα ηθικής υποχρέωσης, θα παραιτηθεί από την αναίρεση που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων της Marfin. Αυτό σημαίνει ότι οι συγγενείς των θυμάτων θα μπορούν να εισπράξουν το ποσό της αποζημίωσης που επιδικάστηκε από το Εφετείο και ανέρχεται σε 2,24 εκατομμύρια ευρώ».

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο πρωθυπουργός διότι δεν γνώριζε ότι οι οικογένειες των θυμάτων δεν είχαν αποζημιωθεί με ευθύνη του Ελληνικού Δημοσίου που μπροστά στον πολιτικάντικο μικροκοματισμό από τον οποίο διακατέχεται να εποφθαλμιά πολιτικά οφέλη με την χυδαία εκμετάλλευση και καπηλεία νεκρών.

Χαρακτηριστικό σήμερα το κύριο άρθρο της ΑΥΓΗΣ

«Θα το πούμε ευθέως. Αυτό που κάνει η Ν.Δ. με τους νεκρούς της Marfin είναι χυδαία και απροκάλυπτη καπηλεία. Κρύβεται πίσω τους και από εκεί εκτοξεύει την πολιτική της προπαγάνδα υπολογίζοντας ότι όποιος επιχειρήσει να της απαντήσει θα προσβάλει εκείνους»

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL