Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η πλατεία Συντάγματος αποτέλεσε το κέντρο των εορταστικών εκδηλώσεων για την υποδοχή του νέου έτους. Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να παρακολουθήσουν το μουσικοθεατρικό υπερθέαμα «Η Ταράτσα του Χρόνου», που επιμελήθηκε ο Φοίβος Δεληβοριάς, με σκηνοθεσία από τον Άγγελο Τριανταφύλλου.
Η παράσταση, γεμάτη τραγούδια, χορούς και χιουμοριστικά στιγμιότυπα, ταξίδεψε τους θεατές στην ιστορία της Αθήνας, από το 1945 μέχρι το 2025.

Στην σκηνή συμμετείχαν οι Νατάσσα Μποφίλιου, Μάρθα Φριντζήλα και Θανάσης Αλευράς. H Νατάσσα Μποφίλιου ξεχώρισε με την εμφάνισή της, φορώντας την παλαιστινιακή μαντίλα (κεφίγια) και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Τίποτα δεν πάει χαμένο» του Μάνου Λοΐζου και του Μανώλη Ρασούλη.
❤Δείτε αυτήν την μαγική στιγμή. Όταν η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε «Τίποτα δεν πάει χαμένο» φορώντας την Παλαιστινιακή Κεφίγια.
— Chris Avramidis (@chris_avramidis) January 1, 2025
🌍Οι άνθρωποι στο #Σύνταγμα άλλαξαν χρόνο με τον πιο ανθρώπινο τρόπο που γίνεται: Με την αντίθεση σε έναν πόλεμο, την Αλληλεγγύη στους απλούς… pic.twitter.com/TYgPp5tcrw
Η τραγουδίστρια που συχνά τοποθετείται πολιτικά, εμφανίστηκε με την κεφίγια, την παλαιστινιακή μαντίλα στους ώμους της, θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράστασή της προς τους Παλαιστίνιους, για τον πόλεμο στη Γάζα.
Παράλληλα, το κοινό στην πλατεία, κατά τη διάρκεια της παράστασης, σήκωσε παλαιστινιακές σημαίες σε αλληλεγγύη με τον αγώνα των Παλαιστινίων.

Μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου, στη σκηνή εκείνη την ώρα ήταν ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Μάρθα Φριντζήλα και την συνόδευσαν στο ρεφρέν.
Μάλιστα, ενώ τα περισσότερα από τα πολλά τραγούδια που περιλαμβάνονταν στην «Ταράτσα του χρόνου» ακούγονταν σε ένα μέρος τους μόνο, το συγκεκριμένο «έπαιξε» ολόκληρο.

Η βραδιά ήταν γεμάτη συγκίνηση και πολιτικό συμβολισμό, με το τραγούδι «Τίποτα δεν πάει χαμένο» να παίζει ολόκληρο και να ενώνει τους παρευρισκόμενους σε ένα κοινό μήνυμα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης.





